4 5 daha veremem hocam butcemi asiyor18K ya S24 YD alacağına 4-5 daha ver TR S23 al. Samsung tarafında Ultra almadıkça mantıklı değil.
Maks 18k verebilirim adam 17k ya duserim dediKuponla S24 FE satıyorlardı 22K'ya. Git onu al daha iyi.
Boyutu da buyuk hocam kucuk bir sey istiyorum artikKuponla S24 FE satıyorlardı 22K'ya. Git onu al daha iyi.
s23 ultra yd alınmazmı o parayaKuponla S24 FE satıyorlardı 22K'ya. Git onu al daha iyi.
Nothing phone 1 nasil sizce uzun vade kullanilabilir mi ? Oyun oynamiyorum kamerasi orta kasa kalitesi kablosuz sarj ve su gecirmezlik onemli benim icinKuponla S24 FE satıyorlardı 22K'ya. Git onu al daha iyi.
Fiyat iyimis 17Herkese selamlar 17k ya cok temiz temiz yd s24 buldum. Maks 20k ya kadar sizce nasil cihaz. Server fiyatlari pahali ondan biraz cekiniyorum sadece
Nothing phone 1 nasil sizce uzun vade kullanilabilir mi ? Oyun oynamiyorum kamerasi orta kasa kalitesi kablosuz sarj ve su gecirmezlik onemli benim icin
Adam param guvendeye yuklerse 17ye alacagim gibi s23 ultra da almak istemiyorum su an ki telefonum note 10 plus bir muddet buyuk telefon kullanmak istemiyorumFiyat iyimis 17
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Hem 8 gen 3 hemde exynos 2400 modelini kullandım kamera exynos 2400 de daha başarılıAdam param guvendeye yuklerse 17ye alacagim gibi s23 ultra da almak istemiyorum su an ki telefonum note 10 plus bir muddet buyuk telefon kullanmak istemiyorum
Bu fiyata baska tavsiyeniz var miHem 8 gen 3 hemde exynos 2400 modelini kullandım kamera exynos 2400 de daha başarılı
Yd 15 olabilirBu fiyata baska tavsiyeniz var mi
Iphone da yd sorun 4 ay kullanamam cihazi samsung olursa server ile hallederimYd 15 olabilir
Rengi güzel benceIphone da yd sorun 4 ay kullanamam cihazi samsung olursa server ile hallederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
18500 e 8/512 mor renk s24 buldum. Rengi pek benlik olmasa da kaplama veya kilifla hallederim artikbu paraya yurtici amiral gemisi almam pek mumkun degil