S25 ultra mı s26 ultra mı

ayranli_tuz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
549
üniversitede not ve ilerde çok daha iyileri mobile gelirse 3d anatomi modelleri falan açarım multi task yaparım tabletimle birlikte kullanırım ve kamera biraz daha iyi olsun diye s23ten s25 ultra veya s26 ultraya geçmeyi düşünüyorum
çip ve ram krizi telefon fiyatlarını etkiler mi onu düşünmeye başladım normalde çıkınca 26 ultra almak istiyordum sizce ne yapmalıyım
bütçe 90k falan 512 gb olsa güzel olur

Tavsiyem 23 kullanıyorsanız 26'ya geçmeye gerek yok 27 bekleyin. Elinizdekinin bir eksikliğini görüyorsanız değiştirin

Tavsiyem 23 kullanıyorsanız 26'ya geçmeye gerek yok 27 bekleyin. Elinizdekinin bir eksikliğini görüyorsanız değiştirin
kalem ve 40x zoom şart bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

23ü de anneme vereceğim

Yani bende silme Ultra var not tutmak için telefonu kullanmanız çok da tavsiye etmiyorum küçük ekranı var zaten hani not tutmak şartsa 18.000 liraya gidip Tab S9 alabilirsiniz kalemiyle birlikte geliyor zaten ben de not alma işleri için vesaire S9 Ultra kullanıyorum. Telefon her türlü annenize lazımsa. S26 ultra cikinca s25 ultra alın, fiyatı daha da düşecektir

üniversitede not ve ilerde çok daha iyileri mobile gelirse 3d anatomi modelleri falan açarım multi task yaparım tabletimle birlikte kullanırım ve kamera biraz daha iyi olsun diye s23ten s25 ultra veya s26 ultraya geçmeyi düşünüyorum
çip ve ram krizi telefon fiyatlarını etkiler mi onu düşünmeye başladım normalde çıkınca 26 ultra almak istiyordum sizce ne yapmalıyım
bütçe 90k falan 512 gb olsa güzel olur
fold almıyorsanız kalemin anlamı yok not tutmak için falan işe yaramıyor tablet varken özellikle yüzüne bakacağınızı sanmam bence fold alın bu bütçeyle ders için illa telefonda gerekiyorsa (bence sadece tablette yeterli)

fold almıyorsanız kalemin anlamı yok not tutmak için falan işe yaramıyor tablet varken özellikle yüzüne bakacağınızı sanmam bence fold alın bu bütçeyle ders için illa telefonda gerekiyorsa (bence sadece tablette yeterli)
tab s11 var tablet her zaman yanımda olmuyor s23te dahi not bakıyorum çok daha rahat olurum ultra olsa tabletten üstünde oynama yapsam telefona da gidiyor aynı dosya zaten bir de sürekli not tutmayacağım notun üstünde değişiklikler küçük kelimeler falan yazacağım

tab s11 var tablet her zaman yanımda olmuyor s23te dahi not bakıyorum çok daha rahat olurum tabletten üstünde oynama yapsam telefona da gidiyor aynı dosya zaten bir de sürekli not tutmayacağım notun üstünde değişiklikler küçük kelimeler falan yazacağım
bence fold alsanız bu iş için çok daha iyi olur tabletsiz bile idare eder bazı durumlarda ama kamera tarafını bilmiyorum

bence fold alsanız bu iş için çok daha iyi olur tabletsiz bile idare eder bazı durumlarda ama kamera tarafını bilmiyorum
foldda kameradan falan kısmıyor mu bir de içinde kalem olmuyor

makro kamera ve 40x net zoomu kesin kullanırım şu an s23te 30x çekebiliyorum okunabiliyor ama daha net olsun istiyor insan
bir de telefonu 6-7 sene kullanacağım ondan sonra değişirim
acayip yenilik gelirse 4-5 de olabilir

foldda kameradan falan kısmıyor mu bir de içinde kalem olmuyor

makro kamera ve 40x zoomu kesin kullanırım şu an s23te 30x çekebiliyorum okunabiliyor ama daha net olsun istiyor insan
s pen desteği oluyor kameradan kısıyor olabilir 200mp kamera varmış yine biraz bakmak lazım ona s25 ultra ile birebir aynı kamera olmaz ama muhtemelen

s pen desteği oluyor kameradan kısıyor olabilir 200mp kamera varmış yine biraz bakmak lazım ona s25 ultra ile birebir aynı kamera olmaz ama muhtemelen
tabletin s peni cebimde taşımak baya sıkıntı olurdu fold 7 ye biraz uzağım katlanır telefonların ekranları şu an acayip pahalı hala bir de uzun vadede dayanıklılık sıkıntı yaratır

S24U alın veya S26U bekleyin. S24U varken S25U'ya gerek yok. Ha android cihaza, model ne olursa olsun 70-80K veya üstü paraları android cihaza vermeyi doğru bulmuyorum değer kaybından dolayı. YD cihazlara bakılabilir

tabletin s peni cebimde taşımak baya sıkıntı olurdu fold 7 ye biraz uzağım katlanır telefonların ekranları şu an acayip pahalı hala bir de uzun vadede dayanıklılık sıkıntı yaratır
not almak için bence daha iyi s pen için illa bir çözüm vardır tabletlerde de s pen koyacak yer yok ama kılıfla çözülüyor ama bütçe olarak biraz aşar dayanıklılık olarak eski versiyonlar gibi sıkıntılı olur mu bilmem katlama garantisi falan veriyor samsung ama araştırmak lazım, şahsen uzun deneyimim olmadı ama ipad mini boyutunda bir ekrana not almak tablete bile bazı durumlarda ihtiyaç duymanı engelleyebilir

not almak için bence daha iyi s pen için illa bir çözüm vardır tabletlerde de s pen koyacak yer yok ama kılıfla çözülüyor ama bütçe olarak biraz aşar dayanıklılık olarak eski versiyonlar gibi sıkıntılı olur mu bilmem katlama garantisi falan veriyor samsung ama araştırmak lazım, şahsen uzun deneyimim olmadı ama ipad mini boyutunda bir ekrana not almak tablete bile bazı durumlarda ihtiyaç duymanı engelleyebilir
4-5 sene normal kullanıcı için dayanır da bana 3 sene falan dayanır baya sıkıntı olur
S24U alın veya S26U bekleyin. S24U varken S25U'ya gerek yok. Ha android cihaza, model ne olursa olsun 70-80K veya üstü paraları android cihaza vermeyi doğru bulmuyorum değer kaybından dolayı. YD cihazlara bakılabilir
24u düşünmüyorum
17 pro max al da de değer kaybı olmuyor diyip gülelim biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,060
Üyeler
185,827
Son üye
Omnibob
Geri