beyler bu monıtoru 2 gun once sipariş ettim bugun elime ulaştı ölü piksel testi yaptım 1 tane olu piksel tespit ettim degisim talep edicem urunun acıklamasına 1 adet olu pıksel var desem kabul ederlermi başka bişimi soliyim
Ürünü beğenmedim beklentini karşılamadı de ölü pixeli karıştırırsan servise falan yolluyorlar.beyler bu monıtoru 2 gun once sipariş ettim bugun elime ulaştı ölü piksel testi yaptım 1 tane olu piksel tespit ettim degisim talep edicem urunun acıklamasına 1 adet olu pıksel var desem kabul ederlermi başka bişimi soliyim
knk begenmedim dersem iade et demezlermi ben değişim yapmak istiyorum urun guzel olu pikszel sıkıntı sadeceÜrünü beğenmedim beklentini karşılamadı de ölü pixeli karıştırırsan servise falan yolluyorlar.
Bir arkadaşın monitörünü bozmuştu servis
İade edeceksen dediğimi yaz değişim için olmazknk begenmedim dersem iade et demezlermi ben değişim yapmak istiyorum urun guzel olu pikszel sıkıntı sadece
Kanka al paranı birdaha söyle üründen. Yoksa aksi halde servis seni bekletecek, uğraştıracak. Gerek yok yolla iadeye 14 günlük hakkınla bitsin gitsin.knk begenmedim dersem iade et demezlermi ben değişim yapmak istiyorum urun guzel olu pikszel sıkıntı sadece
aklıma oda gelmişti en iyisi ole yapıyım enazından 1 haftam cop olr diger turlu bayabi sürcek gibiKanka al paranı birdaha söyle üründen. Yoksa aksi halde servis seni bekletecek, uğraştıracak. Gerek yok yolla iadeye 14 günlük hakkınla bitsin gitsin.