Neler Yeni

saat yine 8 olmuş neden uyumadık

maje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ulaş
aga ne yapıcaz biz böyle ya. dersler uzaktan, devam zorunluluğu da yok. saat 3 ten beri oturduğum yerden hareketsiz dizi izliyorum. uykum var. yatıyorum bi o yana bi bu yana kara düşünceler peşimi bırakmıyor, erken de uyuyamıyorum. çok ayarım bu duruma. var mı sizin erken uyuma teknikleriniz

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
aga ne yapıcaz biz böyle ya. dersler uzaktan, devam zorunluluğu da yok. saat 3 ten beri oturduğum yerden hareketsiz dizi izliyorum. uykum var. yatıyorum bi o yana bi bu yana kara düşünceler peşimi bırakmıyor, erken de uyuyamıyorum. çok ayarım bu duruma. var mı sizin erken uyuma teknikleriniz
Katılma zorunuluğu var nasıl yok ya ebada tutuluyor lise ve ortaokul devamsızlık kayıtları

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,088
İsim
Lydranx
Kanka performans notları derse katılımdan verilecek :D

Phenoma

80+ Silver
Aga ben kafayı koyduğum gibi çok şükür. Ama benim de birçok arkadaşımda var. Neden olur veya nasıl geçer ? Hiçbir fikrim yok daha önce hiç yaşamadım. Ben mümkün olduğu kadar 00:00 saatini geçirmemeye çalışıyorum, bunu deneyebilirsin belki.:unsure:

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Ders psikoloji bozuyor bro dersler bittigi anda kendimi aşırı yorgun hissediyorum.Ama uyuyamıyorum ders mesela akşam 8de bitiyor,8den sabaha 8e kadar johny bravo izliyorum.Uyumuyorum :)

• Beğen
Reaksiyonlar: maje

maje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ulaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

maje

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ulaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aga ben kafayı koyduğum gibi çok şükür. Ama benim de birçok arkadaşımda var. Neden olur veya nasıl geçer ? Hiçbir fikrim yok daha önce hiç yaşamadım. Ben mümkün olduğu kadar 00:00 saatini geçirmemeye çalışıyorum, bunu deneyebilirsin belki.:unsure:
2 sene önce ev arkadaşım vardı . Eleman kafayı koyduğu gibi uyurdu. Sonra onun hormala sesiyle ben uyumaya çalışırdım 😂 aklıma geldi.
Uyku düzenim olmadığından herhalde hep yorgun uykulu oluyorum. Şöyle 11-12 gibi de iyice çöküntü geliyor. Denemek lazım aslında sağol 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında güzel de, canlı girmeyince tüm ders videoları birikiyor. sonra vize/final zamanı oturup hepsine bakmak gerekiyor. e zaman yetmiyor hepsini izlemeye bir de bünye alışık değil. sonuç düşük not. 😂

Phenoma

80+ Silver
2 sene önce ev arkadaşım vardı . Eleman kafayı koyduğu gibi uyurdu. Sonra onun hormala sesiyle ben uyumaya çalışırdım 😂 aklıma geldi.
Uyku düzenim olmadığından herhalde hep yorgun uykulu oluyorum. Şöyle 11-12 gibi de iyice çöküntü geliyor. Denemek lazım aslında sağol 👍
Mesaj otomatik birleştirildi:

aslında güzel de, canlı girmeyince tüm ders videoları birikiyor. sonra vize/final zamanı oturup hepsine bakmak gerekiyor. e zaman yetmiyor hepsini izlemeye bir de bünye alışık değil. sonuç düşük not. 😂
Hangi bölüm knk?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411
Biraz geç yazıyorum neyse inş görürsün
Keyif aldığın bir şey yapıyorsan uyuyamazsın mesela komik şeylere bakarsan uyuyamazsın insan gülerken uyuyamaz eğer keyif alıyorsan yine uyuyamazsın geceleri keyif almadığın birşeyi uykun geldikten sonra yap 5 dk sabret uyursun çok kolay

• Beğen

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Allah'a şükür böyle bir sorunum yok ama şunu önerebilirim. Gece ışıkları kapatıp, monitöründe göz koruma modunu açıp yatarak film, dizi izleyin. Ayrıca erken kalkmaya çalışın, etkili olacağını düşünüyorum.

• Beğen
Top Bottom