Neler Yeni

Sabah ani bir bel ağrısı yaşadım

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
Merhaba arkadaşlar bundan hemen hemen 2 ay önce falan bel ağrısı sebebiyle doktora gözüktüm röntgen çektik skolyoz varmış ama çok büyük değilmiş. Bu sabah anneme halı yıkamada yardım ediyordum 15 dk falan fırçaladık 15 dakika eğilmiş şekilde durdum yani. Sonra ayağa kalktım tam dik durdum belimin sağ üst kısmında bir ağrı oluştu. Baya bir ağrıdı şuan hala esnemeye çalışınca öne eğilirken sağ sol eğilirken ağrı yapıyor. Sizce ne yapmalıyım tekrardan doktoramı görüneyim.
NOT: 2 ay önce doktorumun bana skolyozumun geçmesi için egzersiz verdi yarım yamalak yaptım tam yapmadım. 14 yaşındayım ergenlik dönemi varmı önerileriniz.

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
548
İsim
Mert ash
tekrar doktora gitmelisin başka bir şekilde yardım alabileceğini sanmıyorum

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Merhaba arkadaşlar bundan hemen hemen 2 ay önce falan bel ağrısı sebebiyle doktora gözüktüm röntgen çektik skolyoz varmış ama çok büyük değilmiş. Bu sabah anneme halı yıkamada yardım ediyordum 15 dk falan fırçaladık 15 dakika eğilmiş şekilde durdum yani. Sonra ayağa kalktım tam dik durdum belimin sağ üst kısmında bir ağrı oluştu. Baya bir ağrıdı şuan hala esnemeye çalışınca öne eğilirken sağ sol eğilirken ağrı yapıyor. Sizce ne yapmalıyım tekrardan doktoramı görüneyim.
NOT: 2 ay önce doktorumun bana skolyozumun geçmesi için egzersiz verdi yarım yamalak yaptım tam yapmadım. 14 yaşındayım ergenlik dönemi varmı önerileriniz.
Gitmende büyük yarar var. Kremler verebilir, Yeni Hareketler verebilir vb vb.

Git ilk müsait anında.

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
869
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Dostum doktoruna git. Baştan da savma daha yaşın küçük ve ileride inan hiç uğraşmak istemezsin böyle işler ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tamam randevu alayımda en yakın randevu 15 gün
Olsun al ve git gidene kadar da yorma belini yanını.

lyiafpsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum doktoruna git. Baştan da savma daha yaşın küçük ve ileride inan hiç uğraşmak istemezsin böyle işler ile.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olsun al ve git gidene kadar da yorma belini yanını.
Tamamdır alacam randevu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,258
Üyeler
165,499
Son üye
risenettr
Top Bottom