Ne kadar satış platformu varsa koy.Neredeyse 0 ayarında tertemiz beyler klavye ama nereden satarım? Piyasası nedir? Garantisi bitti ama klavye tertemiz ve sorunsuz.
aynısı bende var çok memnunum aşırı hemde kronik arıza sıkntım da yokNeredeyse 0 ayarında tertemiz beyler klavye ama nereden satarım? Piyasası nedir? Garantisi bitti ama klavye tertemiz ve sorunsuz.
şansın yaver gitmiş dışı güzel içi dandik bir klavye biraz kumaraynısı bende var çok memnunum aşırı hemde kronik arıza sıkntım da yok
içi nasıl dandik ya ben begenıyorum sesleri de çok tok gelıyorşansın yaver gitmiş dışı güzel içi dandik bir klavye biraz kumar
kumar işte. kimisininki 1 ayda bozuluyor. helal parayla almışsın.içi nasıl dandik ya ben begenıyorum sesleri de çok tok gelıyor
Kanka bende baya memnunum ama bilek desteği yok birde ekstra makro tuşları yok sırf o yüzden satmayı düşünüyomaynısı bende var çok memnunum aşırı hemde kronik arıza sıkntım da yok
Space ve enter tuşlarında hafif bir yay sesi geliyo onun dışında bence iyi klavye.şansın yaver gitmiş dışı güzel içi dandik bir klavye biraz kumar
bunun makro ayarı nasıl yapılıo ya bi trürlü beceremedimKanka bende baya memnunum ama bilek desteği yok birde ekstra makro tuşları yok sırf o yüzden satmayı düşünüyom
Mesaj otomatik birleştirildi:
Space ve enter tuşlarında hafif bir yay sesi geliyo onun dışında bence iyi klavye.
Aga yazılımından yapılıyo basit aslında. Youtubeden bakabilirsin.bunun makro ayarı nasıl yapılıo ya bi trürlü beceremedim