Neler Yeni

Yardım Saber RGB mi Rampage ULTİMATE mi almalıyım?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26

Suwariba

80+ Silver
Bunu niye öneriyorsun, aynı şeyin laciverti.
Bu fiyata rağmen bilek desteği bile yok.
Üstelik switchleri de GP'de olan Outemu switchler.
Şahsen tasarımı da kötü, buna bu kadar para vermem.
cooler master marka kaliteli.
bilek desteğinin hiçbir önemi yok bizzat bilek desteği için klavye alcaktım ama altına havlu koyarsan çok daha rahat.
switch konusunda onlar yenilenmiş outemu yani daha kalitelisi.
tasarım konusu kişisel, ben şahsen beğeniyorum.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
bilek desteğinin hiçbir önemi yok bizzat bilek desteği için klavye alcaktım ama altına havlu koyarsan çok daha rahat.
Hocam kalite malite bırakın derim, cidden bir farkı yok.
Havlu koymak da güzelmiş, asla almam da önermem de.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
mantıksız dedikleriniz...

Suwariba

80+ Silver
Hocam kalite malite bırakın derim, cidden bir farkı yok.
Havlu koymak da güzelmiş, asla almam da önermem de.
niye bırakıyım anlamadım, sorun yaşayan kişileri görmüyormusun hiç? herkesde iyi çıkcak diye bişey yok. ozaman yeri geldiğinde sırf marka diye mekanik klavye yerine membran önerenlerede yaz bunu. klavyede marka önemli, kendim gamebooster marka klavye kullanıyorum ve zamanında tuşu bozulmuştu.

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Merhaba arkadaşlar son zamanlarda bu 2 klavye ile alakalı her videoyu izledim neredeyse ama aklımda hala bir kaç soru var
1-Siz hangisini tercih ederdiniz?
2-Abdullah Abinin bir videosunda saber RGB 3 ay kullandıktan sonra klavyeyi elimizle büktüğünde ufak gıcırdama sesleri çıktığını söylemişti ilerleyen zamanlarda bu ne kadar büyür?
3-Amacım en az 2 yıl belki daha fazla bir süre bu klavyelerden birini kullanmak 2 yıl da bu 2 klavye den (hangisini alırsam artık) herhangi ne gibi sıkıntılar çekebilirim?
4-Saber RGB nin özellikle altındaki RGB bölgeler de 2 yıl içinde sıkıntılar çıkabilir mi?(Bazı kısımların bozulması vb. şeyler)
5-Bilek desteği olmazsa olmazdım değildir FPS tarzında oyun oynayan birisiyim o yüzden biraz daha SABER RGB bana daha yakın geliyor hangisini almalıyım?
buraya kadar okuduysan çok teşekkür ederim konu hakkında yorumlarını yazarsan sevinirim
kanka Rampage Ultimate kullanıyorum full demirden yapılma altıda üstüde 7 aydır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı 2 yıldada çıkmaz ve rampage tenik ekibi çok ilgili diyolar saber rgb ye geliresek altı plastik olduğu için dahada aşağıya gide bilir ilerde sesi çoğalıp seni rahatsız edebilir gıcırdama olabilir ama bunlar Ultimate de olmaz full demir çünkü ve biri optik switchh biri normal switch ben kesinlikle fiyat sorunun olmazsa Rampage Ultimate tavsiye ederim ve alt tarafta bozulmalar olabilir diye düşünüyorum ama senin kararın ben Ultimate taraftarıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe nekadar? iki klavyenin de 2 yıl götüreceğini sanmıyorum. istediğin özellikleri yazarsan belki kaliteli bişey vardır. illa ikisi ise rampage ultimate
kanka rampage ultimate 2 yıldan fazla bile götürür full demir plaka çünkü altıda üstüde demir ve tuşları sapa sağlam tutuyor 7 aydır kullanıyorum aynı sıfır gibi

Suwariba

80+ Silver
kanka Rampage Ultimate kullanıyorum full demirden yapılma altıda üstüde 7 aydır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı 2 yıldada çıkmaz ve rampage tenik ekibi çok ilgili diyolar saber RGB ye geliresek altı plastik olduğu için dahada aşağıya gide bilir ilerde sesi çoğalıp seni rahatsız edebilir gıcırdama olabilir ama bunlar Ultimate de olmaz full demir çünkü ve biri optik switchh biri normal switch ben kesinlikle fiyat sorunun olmazsa Rampage Ultimate tavsiye ederim ve alt tarafta bozulmalar olabilir diye düşünüyorum ama senin kararın ben Ultimate taraftarıyım

kanka rampage ultimate 2 yıldan fazla bile götürür full demir plaka çünkü altıda üstüde demir ve tuşları sapa sağlam tutuyor 7 aydır kullanıyorum aynı sıfır gibi
rampage ultimate sorunlu demedim ama rampage marka klavyede sorun yaşayan gördüm. bü bütçede tercih edilmemeli, herkesde iyi herkesde kötü çıkacak diye bir durum yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Yasin Gedik
kanka Rampage Ultimate kullanıyorum full demirden yapılma altıda üstüde 7 aydır kullanıyorum hiç bir sorun çıkmadı 2 yıldada çıkmaz ve rampage tenik ekibi çok ilgili diyolar saber RGB ye geliresek altı plastik olduğu için dahada aşağıya gide bilir ilerde sesi çoğalıp seni rahatsız edebilir gıcırdama olabilir ama bunlar Ultimate de olmaz full demir çünkü ve biri optik switchh biri normal switch ben kesinlikle fiyat sorunun olmazsa Rampage Ultimate tavsiye ederim ve alt tarafta bozulmalar olabilir diye düşünüyorum ama senin kararın ben Ultimate taraftarıyım

peki hiç bilek desteğini çıkardın mı üstte dediğim gibi ben genel de Bilek desteği kullanmadan klavyeyi kullanıcam bir sıkıntı çıkıyor mu bilek desteğini çıkarıp takarken

Yigit06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Yiğit
Peki hiç bilek desteğini çıkarmayı denedin mi sıkıntı çıkar mı çünkü dediğim gibi FPS tarzı oyunlar oynadığım için genel de klavyeyi %60 yatay gibi bir açıda kullanıyorum bilek desteği olursa sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum eğer çıkarıp takılması rahatsa tabi bilmem
kanka rahat rahat çıkıyor hiç bir sıkıntı olmuyor alttan vidalı sök tak hiç bişey olmuyo 1 hafta söküyom 1 hafta takıyom hiç bi sıkıntısı yok

rampage ultimate sorunlu demedim ama rampage marka klavyede sorun yaşayan gördüm. bü bütçede tercih edilmemeli, herkesde iyi herkesde kötü çıkacak diye bir durum yok
rampage ultimete i 1 yıldır kullanan arkadaşım var ondan gördüm 4 5 ay sonra ondan aldım ondada hiç bi sıkıntısı yok bu klavyede sıkıntı çıkcağını sanmıyorum artık düşük markalarda fiyatına göre çok kaliteli eşyalar çıkarıyolar

peki hiç bilek desteğini çıkardın mı üstte dediğim gibi ben genel de Bilek desteği kullanmadan klavyeyi kullanıcam bir sıkıntı çıkıyor mu bilek desteğini çıkarıp takarken
kanka rahat rahat çıkıyor hiç bir sıkıntı olmuyor alttan vidalı sök tak hiç bişey olmuyo 1 hafta söküyom 1 hafta takıyom hiç bi sıkıntısı yok kafan rahat olabilir

Suwariba

80+ Silver
kanka rahat rahat çıkıyor hiç bir sıkıntı olmuyor alttan vidalı sök tak hiç bişey olmuyo 1 hafta söküyom 1 hafta takıyom hiç bi sıkıntısı yok

rampage ultimete i 1 yıldır kullanan arkadaşım var ondan gördüm 4 5 ay sonra ondan aldım ondada hiç bi sıkıntısı yok bu klavyede sıkıntı çıkcağını sanmıyorum artık düşük markalarda fiyatına göre çok kaliteli eşyalar çıkarıyolar

kanka rahat rahat çıkıyor hiç bir sıkıntı olmuyor alttan vidalı sök tak hiç bişey olmuyo 1 hafta söküyom 1 hafta takıyom hiç bi sıkıntısı yok kafan rahat olabilir
dediğim gibi herkesde sıkıntı çıkcak diye bir şey yok, ben güvenmiyorum rampage e, ayrıca bu bütçede alınabilcek daha iyi klavyeler var

Top Bottom