Sabit 60 fps sorunu

Reaksiyon skoru
0
Asus 705DU-AU037 bilgisyarimin adi canavar gibi bir bilgisayar free dos aldim.İçinede orjinal olmayan windows yükledim sorunsuz çalişiyor ama bilgisyar counter strike gibi bir oyunu oynarken bile 60 fps sabit aliyor normlada 200-250 belkide 300 fpse çikacakken 60 da kaliyor ihtiyacimi görüyor fakat bilgisyarin neler yapabildigini görememek o kadar para verdikten sonra üzüyor.Yardımınızı bekliyorum youtubedaki videolara falanda baktim ama hiç biri bana çare olmadi.

Asus FX705DU-AU037 AMD Ryzen 7 3750H 8GB 1TB + 128GB SSD GTX1660Ti Freedos 17.3'' FHD Bilgisayarimin özellikleride bunlar.

Monitörün 60 hz ise 60 FPS'de sabit kalması normal. Daha yukarı FPS'i monitörün kaç hz ise ona göre görürsün.

Sadece CS Go için mi bu bahsettiğin şey başka oyunlarda da denedin mi ?

Monitörüm 120 hz demişsiniz monitör pc ye DP ile mi bağlı yoksa HDMI ile mi bağlı ? Bende 144 mhz monitör kullanıyorum DP ile bağlantı yaptığım zaman maksimum 100 hz alıyorum HDMI ile bağladığım zaman 144 hz ye kadar çıkıyor. Ayrıca Nvidia Kontrol Panelinde ki ayarlarınızı da kontrol edin.

Nvidia denetim masasından dikey senkron diye bir ayar vardı. Kapatın onu düzelecektir.

Asus 705DU-AU037 bilgisyarimin adi canavar gibi bir bilgisayar free dos aldim.İçinede orjinal olmayan windows yükledim sorunsuz çalişiyor ama bilgisyar counter strike gibi bir oyunu oynarken bile 60 fps sabit aliyor normlada 200-250 belkide 300 fpse çikacakken 60 da kaliyor ihtiyacimi görüyor fakat bilgisyarin neler yapabildigini görememek o kadar para verdikten sonra üzüyor.Yardımınızı bekliyorum youtubedaki videolara falanda baktim ama hiç biri bana çare olmadi.
Sadece cs de mi 60fps (fpsmax 0) yaz cs de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,019
Üyeler
174,967
Son üye
parkerhvh
Geri