Neler Yeni

SABOTAJ oynanır mı ?

Dolar Bey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,218
İsim
Mehmet Alp Uzun
İlgilendiği Kategoriler
Dizüstü Bilgisayar
Discord
Dolar#9411

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Oynamadım ama oynanış videolarından gördüğüm kadarı ile berbat mekanikler ve vuruş hissiyatı var. Onun yerine Zula oyna. Evet p2w olmasına rağmen.

SefaBaba

80+ Silver
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,034
İsim
Safa Uyğun
bir girip bakabilirsin eğer beğenmezsen silersin
"zevkler ve renkler"

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
oyunun tarzı aynı mobil oyun gibi, mobil oyunu PC'ye uyarlamışlar sanki öyle bir havası var

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,343
İsim
Belirtmek İstemiyorum
İlgilendiği Kategoriler
Belli bir tane yok
soru başlıkta veya başka önereceğiniz ücretsiz oyun
Potansiyeli olan bir oyun ama şu anda mekanikleri falan çok kötü. Oyunu oynamıyorsun da izliyormuşsun gibi hissettiriyor. Yani günümüzde pek oynanacak bir oyun değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Yusuf Arslan
şuan bilgisayarda sabotaj yüklü. onun yerine kesinlikle csgo veya valorant oyna. atış hissiyatı, mekanikleri berbat. sırf Türk oyunu diye bilgisayardan silmiyorum. Bir ara sabotaj discord grubundaydım. Grubun sohbetine "bu mekanikler ve atış hissiyatına bir güncelleme gelecek mi? çok kötü" dedim ve birisi de çıkıp dedi ki "ne varmış? gayette iyiler" bu cümleden de anlayabilirsin ki hangi kitle oynuyor bu oyunu. Animasyonlar falan harbiden kötü, hiç uğraşmamışlar üzerinde resmen. Seslere gelirsek de elimizde sanki oyuncak silah varmış gibi. P2W bu oyun veya P2W değil diyorsunuz. Bana soracak olursanız oyun yarı p2w. onlar da dürbün ve susturucu. bana göre onlar oyunu etkiliyor. ben mesela dürbünsüz yapamıyorum. dürbün varken de hep vuruyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arayüzü kötü. bunu diyeceğim aklıma gelmezdi ama zula daha iyi.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Ben şahsen sabotaj'ı oynadım beğenmedim bir Türk oyunu destek olup daha iyilerinin çıkması için çabalamamız lazım ama gerçekten çok kötü sabotaj'ın önceki adıyla da oynadım yani "tactic force" onu ben aylarca bekledim adımı önceden ayarlattım bi girdim ki çok kötü bir oyun ardından büyük güncelleme diyerek sabotaj'ı tanıttılar o da kötü maalesef oynanmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,567
Üyeler
166,230
Son üye
Taha Gültekin
Top Bottom