Saçımı nasıl sertleştiririm

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,891
Arkadaşlar öncelikle selam,benim saçım aşırı yumuşak böyle uzunken yıkayınca falan fön çekemiyorum saçım kalkmıyo kısaca.Geçen gün kestirdim kısayken en azından fön çekiliyor ama rüzgar vurduğu için falan direk bozuluyor.Mesela çok hafif rüzgar var dışarıda bozulmaması için şapka takmak zorundayım ama şapka takarsam yine bozuluyor.Bu saçımı nasıl sertleştirebilirim söylerseniz sevinirim.
Sprey önermeyin kullanmıyorum zararlı olduğu için.

Mat wax kullanabilirsin (kil wax diyenler de var).
Zararlı tabii ki, eğer kullanırsan aynı günün akşamı saçından temizlemeden yatmamanı öneririm.

Arkadaşlar öncelikle selam,benim saçım aşırı yumuşak böyle uzunken yıkayınca falan fön çekemiyorum saçım kalkmıyo kısaca.Geçen gün kestirdim kısayken en azından fön çekiliyor ama rüzgar vurduğu için falan direk bozuluyor.Mesela çok hafif rüzgar var dışarıda bozulmaması için şapka takmak zorundayım ama şapka takarsam yine bozuluyor.Bu saçımı nasıl sertleştirebilirim söylerseniz sevinirim.
Zararsız Tozlar var sertleştiren onlardan kullan çok güzel kokuyor birde

Bunun için kremler var eniştem (30) her gün sürüyor fakat yaşınız küçükse önermem.

Bence bol bol havuza gir. Fırça gibi oluyor saçların.

Dışardan müdahale etmen saçın için sağlıklı olacağinı sanmiyorum.

Son düzenleme:
Geri