Neler Yeni

Saçlarım dökülüyor bu biotini önerir misiniz?

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Merhaba yaklaşık 1 yıldır saç diplerimde kaşıntı ve saçlarımda dökülme var bundan önce ise tırnaklarımda beyaz lekeler vardı bende biotin eksikliği olduğunu düşünüp eczaneden biotin aldım bana newvital biotin tablet önerdiler 60 tablet var ve 5mg 17 yaşındayım bu ürünü daha önce kullanan ve ya çevresinden duyan var mı

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra
Merhaba yaklaşık 1 yıldır saç diplerimde kaşıntı ve saçlarımda dökülme var bundan önce ise tırnaklarımda beyaz lekeler vardı bende biotin eksikliği olduğunu düşünüp eczaneden biotin aldım bana newvital biotin tablet önerdiler 60 tablet var ve 5mg 17 yaşındayım bu ürünü daha önce kullanan ve ya çevresinden duyan var mı
hocam bu foruma açılacak bişey değil cildiyeye gidin ben de dün gittim saç dökülmesine ne sebep olduğunu doktor saçına bakarak anlar sana ona göre ilaç ve öneri verir mesela benim saçım çok yağlı olduğundan ve geç saatte yattığımdan dökülüyormuş ben bunu gidince öğrendim sen de git

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,812
İsim
Mert Metshi
Bende de aynı problem var aileme söylemeye utanıyorum cildiyeye gidemiyorum :( ama genetik değildir diye düşünüyorum yaş daha 15.7

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de aynı problem var aileme söylemeye utanıyorum cildiyeye gidemiyorum :( ama genetik değildir diye düşünüyorum yaş daha 15.7
hocam utanacak bir şey yok ailen onlar senin

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
dostum en doğrusu bir doktora gitmek olur

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu foruma açılacak bişey değil cildiyeye gidin ben de dün gittim saç dökülmesine ne sebep olduğunu doktor saçına bakarak anlar sana ona göre ilaç ve öneri verir mesela benim saçım çok yağlı olduğundan ve geç saatte yattığımdan dökülüyormuş ben bunu gidince öğrendim sen de git
yani haklısın ama şu an randevu bulamıyorum ve internetten baktığımda bu biotinler saç dökülmesine iyi geliyor diye okudum en azından çıkınca daha sağlıklı çıkar diye düşünmüştüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum en doğrusu bir doktora gitmek olur
0 randevu gerçekten hiç bulamıyorum

saç diplerindeki kaşıntı nasıl kanka
yani hafif yanma var

yani haklısın ama şu an randevu bulamıyorum ve internetten baktığımda bu biotinler saç dökülmesine iyi geliyor diye okudum en azından çıkınca daha sağlıklı çıkar diye düşünmüştüm

yani hafif yanma var
bendede var kanka çözemerddemedim neden olduğunu kaşıdıkça kaşınıyor duş alınca geçiyor bit falan değil

• Beğen
Reaksiyonlar: Egoo

Squex

80+ Silver
Yaş 15.8 saçlar döküle döküle kökler gözüküyor türkiyede yaşamak hiç stresli değil
Devlet hastanelerinde genelde dermatologlara randevu çıkmaz(benim burada böyle) özelden randevu alıp gitmen gerekir. Bende bir ara gideceğim dökülmeden.
Dermatoloğa gitmen en iyisi olur

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
bendede var kanka çözemerddemedim neden olduğunu kaşıdıkça kaşınıyor duş alınca geçiyor bit falan değil
hocam rahatlamasının sebebi şampuanlar sanırım naneli bir şeyler sürünce geçiyor ben bu biotine güvendim geçmezse nanayı yedik

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
Yaş 15.8 saçlar döküle döküle kökler gözüküyor türkiyede yaşamak hiç stresli değil
Devlet hastanelerinde genelde dermatologlara randevu çıkmaz(benim burada böyle) özelden randevu alıp gitmen gerekir. Bende bir ara gideceğim dökülmeden.
Dermatoloğa gitmen en iyisi olur
özel hastaneler aşırı pahalı olduğu için yaşadığım yerde ailem pek götürmek istemiyor malum durumlardan dolayı bir arkadaşım daha özele gitti ve hiçbir çözüm bulamadıklarını söyledi o da biraz güvenimi kaybetmemi sağladı aslında benim kendim ile ilgili bir fikrim var ama hocam sen daha betersin ben zamanında saçlarıma keratin sürdüm biraz kalitesiz olduğu için ileriki zamanlarda döküyormuş saçları sorduğum bilgili insanlar ondandır dedi bu sebepten dolayıda aslında biotin aldım direk

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Buğra

yani hafif yanma var
kankam saç tipinden dolayı yan etki yapabilir doktor söylemediği sürece kafana göre bişey alma bol bol su iç ve yeşillik ye ketçap mayonez hamburger çikolata gibi şeylerden de uzak dur saçını çok yıkama benim önerebileceğim bunlar ama doktora gidersen çok daha iyi olur zamanında git ki saçın seyrelmeden çözüm bulunsun yoksa saç ekime kadar gidersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,039,419
Üyeler
164,840
Son üye
cagri.aytac