Neler Yeni

Saçlarımı kestirsem yakışır mı ?

ahenk'

80+ Silver
Bu son iki fotoğraftaki saç kesimim çok kötüydü arkalar kısa önler biraz daha uzun kalmıştı. (berber pişmanlıktır)

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bence kuyruktan devam edin. Dostum bence kısa saç sana cidden yakışmaz. Çok komik bir ibare alır yani. İstersen kırıkları ve kenarları alabilirsin.
Tanıdıklarım da uzun saç yapıyorlar fakat bu şekilde yapıyorlar:
1646499859652.png

Bu kadar kötü kestirmiyorlar da kısa olan yeri rahatsız etmeyecek düzeyde aldırıyorlar.

Abdurrahman Avf

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bence kuyruktan devam edin. Dostum bence kısa saç sana cidden yakışmaz. Çok komik bir ibare alır yani. İstersen kırıkları ve kenarları alabilirsin.
Tanıdıklarım da uzun saç yapıyorlar fakat bu şekilde yapıyorlar:
Alıntıyı görüntüle
Bu kadar kötü kestirmiyorlar da kısa olan yeri rahatsız etmeyecek düzeyde aldırıyorlar.
Bu saç çok çirkin be. görünce rahatsız ediyor beni

slmbnemıstık

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,199
İsim
kedü
İlgilendiği Kategoriler
Motosiklet 🏍️
aslında yaz geldi terletebilir

Rulep

80+ Gold

DefKot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,805
İsim
DefKot
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Şu an eskisi gibi yine "çok uzun" olmaya yaklaşıyor saçlarım. Temmuz ayında gaza gelip yarıya kadar kısaltmıştım.
Yazdan birkaç fotoğrafımı da koyuyorum sizce hangisi daha iyi duruyor ? Kız arkadaşlarım kısa; erkek arkadaşlarım uzun diyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bu son iki fotoğraftaki saç kesimim çok kötüydü arkalar kısa önler biraz daha uzun kalmıştı. (berber pişmanlıktır)

Kısaltayım diyorum yine ama bu düşünceme engel olan şey kafamın uzun; burnunun ise büyük olması. Yakışır mı tekrar kısaltsam sizce ?
Eğer fotoğraftaki gibi sakal bırakırsan yakışır ama diğer türlü kafan çok uzun çıkar

e_mir

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Böyle kalsın bence gayet güzel saçların var.

ahenk'

80+ Silver
Saçınız uzun kalsın
bu arada bu fotodaki saçınızı ne kadar sürede elde ettiniz bende uzatıyorum en son berbere Aralığın ilk haftası gittim diye hatırlıyorum
Kanka ben 2019 Kasım'da başladım ilk uzatmaya sonra 2 kere yarıya kadar kısalttım. Oradan hesapla iste :)

2mApoo

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Şu an eskisi gibi yine "çok uzun" olmaya yaklaşıyor saçlarım. Temmuz ayında gaza gelip yarıya kadar kısaltmıştım.
Yazdan birkaç fotoğrafımı da koyuyorum sizce hangisi daha iyi duruyor ? Kız arkadaşlarım kısa; erkek arkadaşlarım uzun diyor.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Kısaltayım diyorum yine ama bu düşünceme engel olan şey kafamın uzun; burnunun ise büyük olması. Yakışır mı tekrar kısaltsam sizce ?
Konu dışı olacak ama knk omeglede abazaları yemlesene saçınla.
Sadece saçını göster. Kadın kıyafetide giyip 10 numara eğlence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,896
Üyeler
165,088
Son üye
emirosmanoglu
Top Bottom