Bu saç çok çirkin be. görünce rahatsız ediyor beniBence kuyruktan devam edin. Dostum bence kısa saç sana cidden yakışmaz. Çok komik bir ibare alır yani. İstersen kırıkları ve kenarları alabilirsin.
Tanıdıklarım da uzun saç yapıyorlar fakat bu şekilde yapıyorlar:
Alıntıyı görüntüle
Bu kadar kötü kestirmiyorlar da kısa olan yeri rahatsız etmeyecek düzeyde aldırıyorlar.
Zaten bu fotoğraftaki yanlış bence. Bildiğin sokak bebesi saç stili yapılmış. Oralar daha uzun şekilde kesilmeli.Bu saç çok çirkin be görünce rahatsız ediyor beni.
Bence hepsi aynı seviyede olsa iyi. böyle yanlar daha kısa olsun stili çok çirkin.Zaten bu fotoğraftaki yanlış bence. Bildiğin sokak bebesi saç stili yapılmış. Oralar daha uzun şekilde kesilmeli.
Saçınız uzun kalsın
Eğer fotoğraftaki gibi sakal bırakırsan yakışır ama diğer türlü kafan çok uzun çıkarAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şu an eskisi gibi yine "çok uzun" olmaya yaklaşıyor saçlarım. Temmuz ayında gaza gelip yarıya kadar kısaltmıştım.
Yazdan birkaç fotoğrafımı da koyuyorum sizce hangisi daha iyi duruyor ? Kız arkadaşlarım kısa; erkek arkadaşlarım uzun diyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu son iki fotoğraftaki saç kesimim çok kötüydü arkalar kısa önler biraz daha uzun kalmıştı. (berber pişmanlıktır)
Kısaltayım diyorum yine ama bu düşünceme engel olan şey kafamın uzun; burnunun ise büyük olması. Yakışır mı tekrar kısaltsam sizce ?
Kanka ben 2019 Kasım'da başladım ilk uzatmaya sonra 2 kere yarıya kadar kısalttım. Oradan hesapla isteSaçınız uzun kalsın
bu arada bu fotodaki saçınızı ne kadar sürede elde ettiniz bende uzatıyorum en son berbere Aralığın ilk haftası gittim diye hatırlıyorum
Konu dışı olacak ama knk omeglede abazaları yemlesene saçınla.Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Şu an eskisi gibi yine "çok uzun" olmaya yaklaşıyor saçlarım. Temmuz ayında gaza gelip yarıya kadar kısaltmıştım.
Yazdan birkaç fotoğrafımı da koyuyorum sizce hangisi daha iyi duruyor ? Kız arkadaşlarım kısa; erkek arkadaşlarım uzun diyor.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu son iki fotoğraftaki saç kesimim çok kötüydü arkalar kısa önler biraz daha uzun kalmıştı. (berber pişmanlıktır)
Kısaltayım diyorum yine ama bu düşünceme engel olan şey kafamın uzun; burnunun ise büyük olması. Yakışır mı tekrar kısaltsam sizce ?