laptop kardeşimRamlerin yerini değiştir
evet 64 bitwindows 64 bit mi sistemin
64 bitSistem kaç bit?
bir keresinde sıfırlamıştım geçmedi şuan format atamam öenmli şeyler varFormat atmayı denendinmi belki işletim sistemiyle alakalı bir durumdur.
aynen ama işte ekleyebiyorum ramWindows 10 64 bit ise sistemin defender ile beraber 2 gb rami sistem yiyor. Benim eski bir laptobum da aynı sorun vardı bir 8 daha ekledim daha rahat ettim tarayıcıda gezinirken falan kasıyordu.
ekleyemiyorum*aynen ama işte ekleyebiyorum RAM
İsterseniz bir virüs taraması yapın windows defender ile sisteminizde belki de arka planda rami gereksiz kullanan başka bir uygulama ya da program vardır. Ya da en olmadı görev yöneticisini açın oradaki rami en çok yiyen programlara bir göz atınaynen ama işte ekleyebiyorum RAM
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekleyemiyorum*
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok mu yardım edecek
defender kullanıyo en fazlaİsterseniz bir virüs taraması yapın windows defender ile sisteminizde belki de arka planda rami gereksiz kullanan başka bir uygulama ya da program vardır. Ya da en olmadı görev yöneticisini açın oradaki rami en çok yiyen programlara bir göz atın
defender kullanıyo en fazla
pc iycene yavaşladı baktım onlar zırtKnk bir de istersen youtube dan windows 10 RAM kullanımı azaltma seçeneklerine bakabilirsin. Ve windows 10 uyumlu bir program kullanmıyorsan eğer sistemini windows 8 e düşürebilirsin