Neler Yeni

Sadece ders videosu izlemek için laptop önerisi

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
Arkadaşlar merhaba. Benim bir masaüstü bilgisayarım var fakat özel dersane uygulaması ve ona ait videoları kütüphanede izlemek için bir laptop arıyorum. Dersaneye ait uygulama sadece bir bilgisayara yükleniyor ve günümün çoğu zamanı evde değilim kütüphanedeyim. Bu yüzden bana bu uygulamayı yükleyeceğim bir laptop lazım. Uygun fiyatlı ve performanslı olması tercihim. 16gb ram ile bu işi kotarırım diye düşünüyorum ama işlemci tarafında ise bilgim yok. Örnek olarak şu 2 laptop üzerinden tavsiyelerinizi yöneltebilir misiniz?

hp ryzen işlemci

hp intel işlemci

yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkür ederim.

xTURANN

80+ Silver
Tablet Düşündünüz mü hiç ? Olay klavyede bitiyorsa, tabletlere de takılabilen klavyeler var. Bu fiyat bandında Apple bir tablet daha mantıklı olacaktır.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tablet Düşündünüz mü hiç ? Olay klavyede bitiyorsa, tabletlere de takılabilen klavyeler var. Bu fiyat bandında Apple bir tablet daha mantıklı olacaktır.
onu eklemeyi unutmuşum aslında. uygulama sadece windowsta ve bilgisayarlarda çalışıyor. biraz korumalı bir uygulama
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 gb rami ne yapacaksın hocam sucuk mu pişireceksin üstünde
8gb ram biraz yetersiz kalır ve fiyat aralığı neredeyse 16gb ile aynı. o yüzden 16gb tercih ettim. Ama varsa 8gb önerileriniz alabilirim

onu eklemeyi unutmuşum aslında. uygulama sadece windowsta ve bilgisayarlarda çalışıyor. biraz korumalı bir uygulama

8gb ram biraz yetersiz kalır ve fiyat aralığı neredeyse 16gb ile aynı. o yüzden 16gb tercih ettim. Ama varsa 8gb önerileriniz alabilirim
Bütçe problemin yoksa tamam da sadece video izlemekse amacın daha geçen hafta arkadaşıma aynı sebeple cihaz ararken gidip 6 bine fhd bir tablet aldım zaten ekran macbook air boyutunda. İstersen bluetooth klavye, kalem seti de alıyorsun 500-1000 liraya. Yani video izlemek için 12 bin lira vermek fazla geldi yoksa sıkıntın yoksa almışken biraz güçlü bir şey olsun diyorsan keyfin bilir.

7520U olanın işlemci çöp direk eleyelim. Ayrıca video izlemek için 16gb ram fazla
Mesela u senin için baya kullanışlı olur.

ömerikaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Özhan Durgun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular