Neler Yeni

Sadece ENES veya Neo & Toprak gibi eleştiri kanalı olmak istiyorum?

Reaksiyon skoru
8
Ben yakın zamanda YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. Ama o kadar da tecrübe yok maalesef bende. Gerek Sadece ENES olsun, Neo & Toprak olsun vesaire. Onlar kadar tecrübe sahibi olmak istiyorum bende. Onlar gündemi nereden takip ediyorlar ki? Ben nerden, nasıl konu bulacağım?

Ben yakın zamanda YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. Ama o kadar da tecrübe yok maalesef bende. Gerek Sadece ENES olsun, Neo & Toprak olsun vesaire. Onlar kadar tecrübe sahibi olmak istiyorum bende. Onlar gündemi nereden takip ediyorlar ki? Ben nerden, nasıl konu bulacağım?
Gündemi takip etmek kolay hocam bir haber sitesi bbc gibi bir de twitterla her şeyden haberiniz olabilir ama haber sayfası sayıları arttıkça bilgi güvenilirliği artar gelişmek için de geçcen mikrofonun karşısına konuşcan fikrin ne kadar radikal olursa olsun söyleyeceksin sizi zaten insanlar onun için izliyora

Böyle rakipleriniz varken piyasada tutunabilmek çok zor olayları detaylıca öğrenmeniz izleyiciye tarafsız şekilde aktarabilmeniz için çok önemli ayrıca mümkünse videoda bahsettiğiniz kişilere ulaşmanız her iki tarafıda dinlemeniz lazım bazen olayların için yüzü dışarı yansıtılandan çok farklı olabiliyor dikkat etmediğiniz sürece içeriğiniz linç kültürünün sıradan bir ürünü olmaktan öteye gidemez nereden güvenilir bilgi edinebileceğiniz konusuna gelecek olursak instagram yerine twitter kullanmanız yeterli olacaktır sosyal medya yasasından sonra twitterda daha dikkatli paylaşım yapılacağına inanıyorum

Sadece enes eleştiri kanalı değil,her şeyi tekrar ediyor o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,268
Üyeler
173,482
Son üye
lequa0
Geri