Sadece küfürlü yorum yaptığım için dava ediliyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Özür dilemem karşılarında 10 yaşında çocuk yok bunun için dava edilen bir kişi görmedim bu kadar nezih miymiş burası direk ip'me ebedi ban atın bunu yapmak yerine sonu kimse için mutlu bitmeyecek
intihar et o zaman

Hem destek isteyip hemde nankörlük ediyorsun,

forumca şöyleyiz,

Konu ne la

Ekler

• 1000002520.webp
    1000002520.webp
    28.5 KB · Hit: 11
Özür dilemem karşılarında 10 yaşında çocuk yok bunun için dava edilen bir kişi görmedim bu kadar nezih miymiş burası direk ip'me ebedi ban atın bunu yapmak yerine sonu kimse için mutlu bitmeyecek
ulan 10 yasinda cocuk yoksa adam akilli cek cezani sanki onur kalmis gibi ''karsilarinda 10 yasinda cocuk yok'' diyorsun 18 var ama millete sanaldan saydirip duygusal manipulasyon yapmayi iyi beceriyorsun hatta senin yaptigin sey direkt bir tehdit, madem buyuksun yasina gore davran

ulan 10 yasinda cocuk yoksa adam akilli cek cezani sanki onur kalmis gibi ''karsilarinda 10 yasinda cocuk yok'' diyorsun 18 var ama millete sanaldan saydirip duygusal manipulasyon yapmayi iyi beceriyorsun hatta senin yaptigin sey direkt bir tehdit, madem buyuksun yasina gore davran

Bu forumda terörist konusu açıp terörü öveni gördüm ne anlatıyonuz a mk yöneticilere açıkça söyledim para cezası verilmesin 1 yılda hapis yatmak sorun olmaz

Bu forumda terörist konusu açıp terörü öveni gördüm ne anlatıyonuz a mk yöneticilere açıkça söyledim para cezası verilmesin 1 yılda hapis yatmak sorun olmaz
bazı şeyleri çok takıyorsun özür dile geç bitti gitti(tabi kabul ederlermi bilmiyorum)

ben de tam tersini diyorum bence sana bir para cezasi verilsin, hala en basit konusmada bile kendini tutamayip agizindan kufurler kaciriyorsun bize bunu diyen kim bilir yoneticilere ne demistir

tayyara küfür etmediğin sürece çok ciddi bir ceza almazsın. 2 yıl altının yatarı yok.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,612
Üyeler
183,145
Son üye
finbye10
Geri