Neler Yeni

SADECE Şarkı dinlemek için kafaüstü Bluetooth kulaklık tavsiyesi lazm

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
Aga şimdi bende şuan Jbl tune 560bt var ve bütçem 2500 lira belki Max 3bin olur. Normalde kulakiçi kulaklık almayı planlıyordum fakat bazı insanların dediklerine göre kafa üstü kulaklık kadar performans beklemeyin diyorlar ki haklılar. Neden yenisini aradığım sorulacak olursa kafamı çok acıtıyor en son seviyesinde kullanmama rağmen herhalde kafam çok büyük normalde anker q45 almıştım fakat hem ses seviyesi çok yetersiz geldi hemde kulaklık en ufak kafa sallantısına kafadan çıkıyordu ve ses engelleme modundayken rüzgar sesi geliyordu
Ses seviyesi konusuna gelecek olursak yetersiz derken Maxı çok az geldi şuan kullandığım 560bt ye göre arada en az 3 kat fark vardı benim bu kulaklık hoparlör oluyor bildiğin neyse işte iade ettim şuan ne almamı önerirsiniz bütçe dostu anker biliyorum ama gene aynı problemi yaşarsam diye korkuyorum ses kalitesi de Jbl tune 560bt den daha iyi bir şey arıyorum yardımcı olurmusunuz

frozen_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Yiğit Karakuzu

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
jbl tune 720 bt kullanıyorum 1 yıla yakın rahatlık konusunda gerçekten çok iyi 10 saat bile taksam rahatsız etmiyor maximum sesi çok yüksek değil muhtemelen ses kalitesi kullandığın 560bt ile benzerdir ama dediğim gibi çok rahat ve dışarıya çok az ses veriyor

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
jbl tune 720 bt kullanıyorum 1 yıla yakın rahatlık konusunda gerçekten çok iyi 10 saat bile taksam rahatsız etmiyor maximum sesi çok yüksek değil muhtemelen ses kalitesi kullandığın 560bt ile benzerdir ama dediğim gibi çok rahat ve dışarıya çok az ses veriyor
Kral 560bt 1600 720bt 2600 arada 1k fark sadece ergonomi ise kötü hissettiriyor en azından ses kalitesi bakımından da bir artış istiyorum mesela bu 560bt nin uggulaması falan yok stabil aynı

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
motive
Kral 560bt 1600 720bt 2600 arada 1k fark sadece ergonomi ise kötü hissettiriyor en azından ses kalitesi bakımından da bir artış istiyorum mesela bu 560bt nin uggulaması falan yok stabil aynı
560 bt kullanmadım bilmiyorum çok büyük bir fark olacağını düşünmediğim için tahminen benzerdir dedim 720 bt uygulama üzerinden ses ayarlarını yapabiliyorsun

m_blck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Muzaffer
anker q35 kullanmistim 2 3 yil kadar ve sesi benim kulak zevkime gore baya iyiydi yuksekligiyse suana kadar kullandigim kulakliklar arasinda acik ara en yuksek ses seviyesine sahip kulaklikti(suan major 5 kullaniyorum)
anker q serisinin uzewcegini dsuunmuyorum muhtemelen sizin kulakliginizda bi problem vardi emin olamadim bence imkaniniz varsa teknoloji magazalarindan bi deneyin hemen hemen hepsinde var zaten ayrica ekolayzer ayari yapmanizi tavsiye ederim ben keni akustik modunda kullaniyordum sesi hem daha guzel gelmisti hemde son ses seviyesi bi hayli artmisti yanlis hatirlamiyorsam
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada 1yil kadar yogun kullanimdan sonra pedler dagilmaya basladi bende ama teknik servise yazdigiminin ertesi gunu adamlar direkt yolladi yeni pedleri garanti kapsaminda ve jbl almanizi tavsiye etmem, hediye olarak almistim ne sesini begendim ne malzeme kalitesini bilmiyorum bana abartilan bi marka gibi geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ali Dogan

Top sizde. Sennheiser en iyilerinden.

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sennheiser HD 350bt nasıl

Top sizde. Sennheiser en iyilerinden.

HayranAga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emirhan
Güzel kulaklık ama padlı kulaküstü olanı önermem kullanima bağlı pad değişimi yapmak can sıkabilir.
Hocam Enes özeni tanırmısınız bilmem youtubeda kulaklık inceleme videosu yapıyor ona sordumda soundpeats air4pro önerdi nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Ali Dogan
Hocam Enes özeni tanırmısınız bilmem youtubeda kulaklık inceleme videosu yapıyor ona sordumda soundpeats air4pro önerdi nasıldır
Hak veriyorum pahalilar. Kendi sınıflarının en ucuzlari. Bahsettiğiniz kişi hakkında bilgim yok ancak internette yorumlarına bakın, iyice dolaşın, tek bir habere itibar etmeyin. JBL almayın ne alırsanız alın, Tamirden anlamasam kanser ederdi. Bakır kullanmamislar. İçini aç, kurşun kalemle karala, iletkenliği sağla, iki ayda bir hemde. Yastıkları kısa sürede deforme olsun, yenisi al tak. Çoğu fason ve çakma piyasaki kulaklıkların. Pahalı da olsa iyice araştırmadan almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,057
Üyeler
166,685
Son üye
Azizcan Yıldız
Top Bottom