Aga şimdi bende şuan Jbl tune 560bt var ve bütçem 2500 lira belki Max 3bin olur. Normalde kulakiçi kulaklık almayı planlıyordum fakat bazı insanların dediklerine göre kafa üstü kulaklık kadar performans beklemeyin diyorlar ki haklılar. Neden yenisini aradığım sorulacak olursa kafamı çok acıtıyor en son seviyesinde kullanmama rağmen herhalde kafam çok büyük normalde anker q45 almıştım fakat hem ses seviyesi çok yetersiz geldi hemde kulaklık en ufak kafa sallantısına kafadan çıkıyordu ve ses engelleme modundayken rüzgar sesi geliyordu
Ses seviyesi konusuna gelecek olursak yetersiz derken Maxı çok az geldi şuan kullandığım 560bt ye göre arada en az 3 kat fark vardı benim bu kulaklık hoparlör oluyor bildiğin neyse işte iade ettim şuan ne almamı önerirsiniz bütçe dostu anker biliyorum ama gene aynı problemi yaşarsam diye korkuyorum ses kalitesi de Jbl tune 560bt den daha iyi bir şey arıyorum yardımcı olurmusunuz
Ses seviyesi konusuna gelecek olursak yetersiz derken Maxı çok az geldi şuan kullandığım 560bt ye göre arada en az 3 kat fark vardı benim bu kulaklık hoparlör oluyor bildiğin neyse işte iade ettim şuan ne almamı önerirsiniz bütçe dostu anker biliyorum ama gene aynı problemi yaşarsam diye korkuyorum ses kalitesi de Jbl tune 560bt den daha iyi bir şey arıyorum yardımcı olurmusunuz