Neler Yeni

Sadece windows defender yeterlimi sizce?

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Genelde advenced kullanıyordum pc yavaşlatıyor gibi şeyler duyduktan sonra saldım sonra kaspersky kullandım çok değişik şeyler oluyordu pc yeniden başlatma falan geliyordu bi anda program birşeyler diyip durduruyordu sonra bütün programları silip defender kullanmaya başladım sizce yeterlimi değilsede ne kullanmam gerekiyor pc'de performans da kayıp yaşatmayan.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,876
İsim
Emre Zengin
Genelde advenced kullanıyordum pc yavaşlatıyor gibi şeyler duyduktan sonra saldım sonra kaspersky kullandım çok değişik şeyler oluyordu pc yeniden başlatma falan geliyordu bi anda program birşeyler diyip durduruyordu sonra bütün programları silip defender kullanmaya başladım sizce yeterlimi değilsede ne kullanmam gerekiyor pc'de performans da kayıp yaşatmayan.
Bence bilinçli bir kullanıcı için yeterli. 6 senedir Windows Defender dışında antivirüs kurmadım.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
880
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Size çok net söyliyeyim en iyi antivirüs programı MALWAREBYTES dir birsürü program denedim hiçbirinin bulamadıgı silemediği virüsleri bulup temizliyor ve sistemide yormuyor

Ve ben zaten kullanmam defender bile kapalı bende ayda yılda bir malwarebytesi kurup tarama yapıp silerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,938
Üyeler
161,360
Son üye
gymfedaisi
Top Bottom