E efetoy 80+ Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 390 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim EmirEfe 5 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar Rampage Sn-R71 Kulaklığımda Kafamı Sola Oynatınca Sağdan Ses Geliyor Fakat Sola Geri Cevirince Geri Gidiyor Garantisini Bulamadım 2 Yıl Garantisi Vardı Aldığım Siteden Fatura Falan İstesem Verirlermi Yada Nasıl Bi Çözüme Ulaştırabilirim?
Arkadaşlar Rampage Sn-R71 Kulaklığımda Kafamı Sola Oynatınca Sağdan Ses Geliyor Fakat Sola Geri Cevirince Geri Gidiyor Garantisini Bulamadım 2 Yıl Garantisi Vardı Aldığım Siteden Fatura Falan İstesem Verirlermi Yada Nasıl Bi Çözüme Ulaştırabilirim?
CrawLu 80+ Bronze Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 724 Dahası Reaksiyon skoru 276 İsim Umut çoban 5 Kasım 2020 #2 Temazsızlık var garantiye göndermelisin oynarım bişey olmaz deme elinde kalır fatura ile olmuyor diye biliyorum garanti kağıdını bulman lazım
Temazsızlık var garantiye göndermelisin oynarım bişey olmaz deme elinde kalır fatura ile olmuyor diye biliyorum garanti kağıdını bulman lazım
E efetoy 80+ Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 390 Dahası Reaksiyon skoru 98 İsim EmirEfe 5 Kasım 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Deadlight yazmış: Temazsızlık var garantiye göndermelisin oynarım bişey olmaz deme elinde kalır fatura ile olmuyor diye biliyorum garanti kağıdını bulman lazım Devamı için tıklayın... hocam garanti kağıdını evdekiler atmış bu durumda ne yapmam lazım?
Deadlight yazmış: Temazsızlık var garantiye göndermelisin oynarım bişey olmaz deme elinde kalır fatura ile olmuyor diye biliyorum garanti kağıdını bulman lazım Devamı için tıklayın... hocam garanti kağıdını evdekiler atmış bu durumda ne yapmam lazım?