Neler Yeni

sağlam lisans'tan W11 veya W10 mu alayım

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,375
İsim
Ahmet Sevinç
forumdan arkadaşlar almıştı o tavsiye etti banada sorun yaşamazsın hocam
aldım hocam oradan umarım sorun olmaz 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Akinator
sağolasın hocam windovs orijinal gibi oldu ama key i girdikten sonra "kopya uygulandı" gibi bişey dedi bu doğal mı 30tl lik key ler için

Son düzenleme:

@Akinator
sağolasın hocam windovs orijinal gibi oldu ama key i girdikten sonra "kopya uygulandı" gibi bişey dedi bu doğal mı 30tl lik key ler için
Şuan anakartiniza gömülü olması lazim keyin format attığınızda otomatik etkinleştirme olacak

Megan

80+ Silver
arkadaşlar merhaba sistemim imzada yazıyor artık windovsu aktive etmek istiyorum ve bunun içinde lisans alıcam sağlam lisans hakkında güzel yorumlar vardı o yüzden ordan alıyorum siz windovs 10 mu yoksa 11 mi önerirsiniz? açıkçası para vermişken bir kez vermek daha da almakla uğraşmak istemediğim için windovs 11 almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz?
Not: windovs 10 deneme sürümündeyim yani benden key istiyor w10 dan w11 e böylece geçebilir miyim? ( bide 10 dan 11 e geçersem extra indirme olur mu çok fazla depolama alanım yok)
Windows 10 alın. 10 dan 11 e ücretsiz geçebilirsiniz. Ben 10 pro anahtarını epttavm de pintistoreden aldım saniyesinde wp den mesaj atıldı sorun çıkmadı

@Akinator
30tl mi? Ben 10tl ye almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,286
Üyeler
164,991
Son üye
erhanaydogan
Top Bottom