Neler Yeni

Sağlam monitor tavsiyesi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci
Çoklu Konu, Spam
Babalar sa
Alacağım sistem bu

En fazla 6 k lık bi monitör tavsiyesi istıyorum şimdiden teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aklımdaki monitör bu sizce nasıl

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Daha önce bu markayı hiç duymamıştım lakin panele baktığımızda VA panel ve parlaklığı 300cd şöyle de bir şey var bu fiyatlara 2k monitör var mı onuda bilmiyorum sadece parlaklık ve panel bilgisi vereyim dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha önce bu markayı hiç duymamıştım lakin panele baktığımızda VA panel ve parlaklığı 300cd şöyle de bir şey var bu fiyatlara 2k monitör var mı onuda bilmiyorum sadece parlaklık ve panel bilgisi vereyim dedim.
Kral çok anlamıyorum bu şeylerden tam olarak ne demek bu

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
2k sistemde 27" daha keyifli ve anlamli olur. 31,5 " daha çok 4k da gider

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Kral çok anlamıyorum bu şeylerden tam olarak ne demek bu
Panel teknolojisi VA panel. VA panelden daha iyi IPS paneldir. Bende 2 adet 1080p monitör var birisi VA birisi IPS panel renk canlılığı olsun akıcılık olsun IPS panel de daha iyidir açıkcası VA paneli kullanınca kör oluyor gözlerim ve sanki kasıyormuş gibi geliyor. Parlaklık dediğimiz ise tam bi bilgim yok ama sanırım güneş, lamba bilmem başka bir ışık kaynağının ekrana yansımasını önlüyor sanırım atıyorum pencereden vuran güneş ışığı ekranı görmene engel olur buda buna engel oluyor. 400cd iyidir.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
Bilmediğimden soruyorum reis neden öyle
31,5 " 2k çözünürlüğe göre biraz büyük. Görüntüdeki canlılık ve netlik azalır. 27" de daha iyi görünecektir 2k

Panel teknolojisi VA panel. VA panelden daha iyi IPS paneldir. Bende 2 adet 1080p monitör var birisi VA birisi IPS panel renk canlılığı olsun akıcılık olsun IPS panel de daha iyidir açıkcası VA paneli kullanınca kör oluyor gözlerim ve sanki kasıyormuş gibi geliyor. Parlaklık dediğimiz ise tam bi bilgim yok ama sanırım güneş, lamba bilmem başka bir ışık kaynağının ekrana yansımasını önlüyor sanırım atıyorum pencereden vuran güneş ışığı ekranı görmene engel olur buda buna engel oluyor. 400cd iyidir.
Va panel ips panel işi biraz da keyif işi. Oynanacak oyun türüne göre bile değişiyor. Iki türü de kullandım ikisi de ayrı güzel ama va gözüme daha iyi göründü. Önceki monitorum msi 27" fhd ips ti ve cok güzeldi. Şimdiki 27" 2k samsung va. Daha güzel :D Kısacası göz zevkine kalmış. Ips panelde renkler daha canlı ve gümbür gümbür, va panelde daha detayli ve yumuşaktır.

Emirkanyvs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
Emirkanyvs
31,5 " 2k çözünürlüğe göre biraz büyük. Görüntüdeki canlılık ve netlik azalır. 27" de daha iyi görünecektir 2k

Va panel ips panel işi biraz da keyif işi. Oynanacak oyun türüne göre bile değişiyor. Iki türü de kullandım ikisi de ayrı güzel ama va gözüme daha iyi göründü. Önceki monitorum msi 27" fhd ips ti ve cok güzeldi. Şimdiki 27" 2k samsung va. Daha güzel :D Kısacası göz zevkine kalmış. Ips panelde renkler daha canlı ve gümbür gümbür, va panelde daha detayli ve yumuşaktır.
O zaman benim öteki monitör dandik :D.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci

Kral

Kavisli bi şey almayı düşünüyorum hoşuma gidiyor linkini attıgım monitor de arkadaşda vardı ondan görmüştüm çok beğenmiştim o yüzden sorayım dedım

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Ali efe demirci
Aradığım motor 2k olacak çok da küçük olmayacak en düşük 27 yani bide kavis olayı çok hoşuma gidiyor

Bide oynayacağım oyunlar genelde hikayeli ve fifa fln

Estağfurullah keyif alıyorsan en güzel monitor odur. Detaylara takilmamak lazim
Ne tavsiye edersın kral

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Selim