Neler Yeni

Sağlam ve iyi mouse önerisi fiyat bütçe 1 - 3 k

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
Endgame xm1 mousem vardı şu anda bozuldu 2 ay garantisi kaldı yollamayı deniyeceğim düzelirse kullanırım ama sanmıyorum yapacaklarını , buradaki önerileri favlayıp indirime düşerse garantiden sonra almayı düşünüyorum kesin şöyle olsun dediğim tek kriter bilindik ve sağlam olsun endgame iyi diye aldık 2 yıl dolduramadım g300 s ile bile 2 yılı geçiyordum ben.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,877
İsim
Mehmet Aslan
Endgame xm1 mousem vardı şu anda bozuldu 2 ay garantisi kaldı yollamayı deniyeceğim düzelirse kullanırım ama sanmıyorum yapacaklarını , buradaki önerileri favlayıp indirime düşerse garantiden sonra almayı düşünüyorum kesin şöyle olsun dediğim tek kriter bilindik ve sağlam olsun endgame iyi diye aldık 2 yıl dolduramadım g300 s ile bile 2 yılı geçiyordum ben.

Gurkanpiro

80+ Platinum
ergo için yeni rakipler çıkıyor

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sağlamlık konusunda nasıldır üzer mi ve bluetooth mu yoksa alıcısı mı var?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,877
İsim
Mehmet Aslan
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Hocam sağlamlık konusunda nasıldır üzer mi ve bluetooth mu yoksa alıcısı mı var?
Arkadaşın attığı model gayet güzel ama daha ucuz bir şey olur diyorsan temuda ajaz aj 159 pro satılıyor ben aldım 8k ve yaklaşık 56 gram. Eğer alacaksan aynı zamanda 25 tl ye temudan mouse skatez pad de almanı öneririm çünkü altı pek kaymıyor onsuz

Caitlami

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Muhammed İlhami TOPÇU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam temudan alışverişe sıcak bakmıyorum pek
Mesaj otomatik birleştirildi:

tutuşda sıkıntı çıkarır mı mouse ben clawa yakın şekilde tutuyorum biraz daha düz
Mesaj otomatik birleştirildi:

z1 modeli için soruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,803
Üyeler
164,915
Son üye
enes217
Top Bottom