Neler Yeni

Sağlık raporu nereden alınır?

OnurCiftci26

80+ Bronze
İş için sağlık raporu nasıl alabilirim nereden alabilirim ve ücretsiz mi?
Tam teşekküllü hastanelerden alabilirsin. Devlette ben geçen sene 200 TL verdim üniversite kayıt ederken istemişti.
Sağlık ocağından alabilirsin (ücretsiz) Ancak sağlık ocağı seni hastaneye sevkederse onunla uğraşmak yerine gidip özel hastaneden 100 TL civarına alabilirsin diye biliyorum
Sağlık ocağından alman gerekir ben spor için aldım ama e-devletten başvuru fln yaptırmıştı iş için nasıl olur bilemem
Sağlık ocağından alamaz. İş yerinin istediği bölümler oluyor onlara gidecek tek tek doktorların onayından geçecek işe girişinde sağlık sorunu yoktur diye. Ehliyet vs olsa sağlık ocağından alabilirdi.

Crazysado

80+
Sağlık ocağından alamaz. İş yerinin istediği bölümler oluyor onlara gidecek tek tek doktorların onayından geçecek işe girişinde sağlık sorunu yoktur diye. Ehliyet vs olsa sağlık ocağından alabilirdi.
Doğrudur hocam iş için bir bilgim olmadığından aynı olabileceğini düşünerek Ehliyet üzerinden bilgi verdim

Wocix

80+ Bronze
Tam teşekküllü hastanelerden alabilirsin. Devlette ben geçen sene 200 TL verdim üniversite kayıt ederken istemişti.

geçen sene arkadaşım devletten 50tl ye çıkarmış

Wocix

80+ Bronze
Arkadaşlar MHRS sitesinden aile hekimine randevu alarak çıkarttırdım(ücretsiz bir şekilde) İş için olduğunu belirttim. Fakat bazı aile hekimleri arkadaşımın dün başına geldi gidip iş yerinden yazılı belge getirmesini istemiş. İş içinse dikkat edin haberiniz olsun.

Top Bottom