Asıl taktik bu artık böyle mining yapıyorlar 3 ay felan basıyor öldürüyor kartı sonra satıyor az önce kendince ironi yaptın noldu posan ortayamı çıkartım kazayla(!)He 3 aylık kartla mining yapacak bozuk falandır şimdi (!)
Kardeşim aklımı niye karıştırıyorsunAsıl taktik bu artık böyle mining yapıyorlar 3 ay felan basıyor öldürüyor kartı sonra satıyor az önce kendince ironi yaptın noldu posan ortayamı çıkartım kazayla(!)
amd bu adamın kasası kapalıdır her turlu etken var gayet normal78 derece fazla bu arada
En büyük etken fan hızının %22 de çalışması %50 yaparsa sorun yüksek ihtimal düzeliramd bu adamın kasası kapalıdır her turlu etken var gayet normal
Kardeşim kart gelsin tak dene 1920x1080p 0xmssa da 10 dk test et. Kasa kapak açık bırak.
Sonra buraya foto at. Fan ayarlarına karışma bırak oto da açsın fanı
Test ettim şimdi %68 fan oranında 61-63 derece max. 15 dk aralıksız.%21 devirde 77 derece otomatiğe al 60 65 e düşer heralde
baya ıyıTest ettim şimdi %68 fan oranında 61-63 derece max. 15 dk aralıksız.
%63 de 15 dk teste 63-64 derece nasıl sizce? (OC li)En büyük etken fan hızının %22 de çalışması %50 yaparsa sorun yüksek ihtimal düzelir
normal%63 de 15 dk teste 63-64 derece nasıl sizce? (OC li)
Oto fanda test ettiysen çok güzel hayırlı olsunTest ettim şimdi %68 fan oranında 61-63 derece max. 15 dk aralıksız.