Neler Yeni

Sahibinden GeT Hakkında

federalper

80+ Silver
Ayriyeten, Dolap'tan sattım mesela ben. Bir kere onayladıktan sonra Dolap geri iade kabul etmiyor 2. El ürünlerde. Muhtemelen sahibindende de öyledir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Karşı taraf açısından da siz kalem gönderebilirsiniz olarak gözükebilir. Bu yüzden video çekilip satılmalı.
Hocam video sadece hukuksal anlamda yardımcı olur dava açma gibi süreçlerde sahibinden videoya vs bakmadan iadeyi sana mecbur onaylatıyor.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Hocam video sadece hukuksal anlamda yardımcı olur dava açma gibi süreçlerde sahibinden videoya vs bakmadan iadeyi sana mecbur onaylatıyor.

Evet, bana hukuksal anlamda yardımcı olur ama alıcı için de aynı durum mevcut. Bu ülkede ortada olmayan araba için depozito dolandırıcıları var. Böyle olursa kimse kimseden bir şey alamaz.

federalper

80+ Silver
Evet, bana hukuksal anlamda yardımcı olur ama alıcı için de aynı durum mevcut. Bu ülkede ortada olmayan araba için depozito dolandırıcıları var. Böyle olursa kimse kimseden bir şey alamaz.
Haklısınız ben sadece Sahibinden Param Güvende sistemi için konuştum mümkünse havale sonrası kargo veya elden satış yapmak en iyisi param güvende de yapılan onlarca dolandırıcılığa şahit oldum ve yapması da o kadar kolay ve basitki.

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Haklısınız ben sadece Sahibinden Param Güvende sistemi için konuştum mümkünse havale sonrası kargo veya elden satış yapmak en iyisi param güvende de yapılan onlarca dolandırıcılığa şahit oldum ve yapması da o kadar kolay ve basitki.

Gerçekten öyle ama mesela 10bine kart alacak olsam bende öyle bir güvence isterim.

federalper

80+ Silver
Gerçekten öyle ama mesela 10bine kart alacak olsam bende öyle bir güvence isterim.
Alıcı da haklı ama yapacak bir şey yok bu dönemde babana bile güvenemiyorsun ekran kartı gibi elektronik malzemeleri elden almak dışında çok bir çözüm yok gibi.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,879
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Ürün onaylandığı için hiçbir hukukî süreç işlemez. Sözleşmede alıcı ürünü onaylarsa veya kargoyu teslim aldığı halde onaylamaz ve sistem otomatik onaylarsa alıcı hiçbir hak iddia edemez. Ama tahminimce adam açarken yanlışlıkla kesti. Soket koruyucu plastiğide yok demiş. Sizin attığınız resimde vardı demek ki.
Resimlerde her şey gözüküyor zaten,ekstra kartı satmadan önce aktif olarak kullanıyordum bir sorunu yoktu fotoğrafta gözüküyordu kabloda sokette bir sorun olmadığı.
2 günlük sürede onaylamadıysa hiçbir şey olmaz. Bu gibi durumlarda art niyet ararım. Aynısı başıma geldi sağlam bir PSU satmıştım ilk gün sorun yok diyip teşekkür edip onaylayan arkadaş ne hikmetse 3. gün dumanlar çıkıyor sesi değişti demeye başladı. O arada ne yapıyorlar kim bilir.
psuya webtekno sağlamlık testi yapıyorlar herhalde :kekw:

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar öncelikle selam,get ile ekran kartı sattım ve 2 gün içinde alıcı onaylamayınca para otomatik hesabıma geçti yaklaşık 4gün sonra adam görseldeki gibi mesaj attı.Haklı olduğumu biliyorum ama bu durumda herhangi hukuki bir şey var mıdır merak ettim.

Alıntıyı görüntüle
Benim düşüncem adam paketi açarken kabloyla beraber kesmiş olması. (2kat havalı poşet üstüne karton üstünede streç film sardım)
Bişey yapamaz ürünü yollarken kargolarken her yerini çek seri no al her yerini eksiksiz çek sonra kem kum yapmasınlar bazıları ürünü değiştirip göndermeye kalkabiliyo

Top Bottom