Neler Yeni

sahibinden güvenilir mi

yigit_0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
musa akın
arkadaşlar merhaba ilk kez 2.el bir ekran kartı alacağım fiyatıda biraz yüksek satıcıya param güvende ile alalım dedim satıcı param güvende olmaz daha önce o sistem ile dolandırdılar beni falan dedi normal param güvende olmadan alsam benim dolandırılma ihtimalim kaç

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
dolandırılma ihtimalini burdaki kimse söyleyemez. karşındaki adamı tanımadan bilmeden nasıl tahmin edelim. git elden satan kişilerden al bilmediğin kişilere uzaktan para atma

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
arkadaşlar merhaba ilk kez 2.el bir ekran kartı alacağım fiyatıda biraz yüksek satıcıya param güvende ile alalım dedim satıcı param güvende olmaz daha önce o sistem ile dolandırdılar beni falan dedi normal param güvende olmadan alsam benim dolandırılma ihtimalim kaç
Çok paran var ise gönderdiğin para çalınınca uğraşmak istiyorsan alabilirsin elbette. Ne olursa olsun hain insan çok var. Param güvende ile dolandırılan hiç görmedim fake linkten almak dışında.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,960
İsim
Chloe Grace Moretz
usta param güvende ile dolandırılma ihtimali cok cok düsük yani bana göre seni dolandırmaya calısıyor ama sen bilirsin

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Selim
%99

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR