Bence gayet mantıklı (!)Sahibinden de dolandırma yöntemini biraz değiştirmişler dikkatli olun.
Önce param güvende ile alabilir miyim diye soruyorlar,siz onay verince telefonunuza mesaj geliyor sakın tıklamayın.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yani resimlere falan bakınca çoğu aynı ortamda çekilmiş fakat uyuşmamazlıktan dolayı kıllandım.Ben de facebooktan ps5 ilanı için birisine yazdım. Bir sürü farklı resim yolladı bana. Hiçbiri birbiriyle uyuşmayan resimler. Cihaz media markt alımlı dedi. Sonrasında batum faturası ve batumdan para çekilme dekontu yolladı. Bir tane cd li resim attı sonrasında attığı videoda benim cd li oyunum yok falan dedi. Dikkatli olmak gerek.
Var maalesef. Attığı linke bile bu link doğru mu diyenler olduğu sürece her yolu denerlerbana da çok geliyo da bu tuzağa düşecek satıcı var mıdır ki hem param güvendeyle satıcıları dolandırmanın kolay yolu varken neden böyle bi şeyle uğraşıyolar ki. dolandırıcılar bile vizyonsuz oldu iyicene
Valla böyle dolandırıcılar yüzünden insanlar param güvendeye de güvenmiyor artık. Ürün satanların yarısı kabul etmiyor artık. Dolandırıcı olmadığı ikna edene kadar canım çıkıyor.Sahibinden de dolandırma yöntemini biraz değiştirmişler dikkatli olun.
Önce param güvende ile alabilir miyim diye soruyorlar,siz onay verince telefonunuza mesaj geliyor sakın tıklamayın.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle