Neler Yeni

Sahibinden Param güvende Ekran kartı satılır mı?

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Elimde bulunan Palit 3060’a alıcı çıktı. 5500 Tl param güvende ile almak istiyor. Ama bir iki kişi ürünü aşıp başka bilet koyup iade edebilir dedi şüpheye düştüm böyle bir şey olsa Kargo verirken ürünü pakete koyup teslim ederken video çeksem kanıt olarak sunsam sıkıntı olur mu?
Değerli görüşlerinizi bekliyorum.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Yani detaylı olarak paketleme işlemini vesaire videoya alırsanız çok problem olacağını sanmıyorum ama paramgüvende son şansınız olsun yine de. Elden satmak en iyisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
En iyisi elden teslimat hocam. her şey olabilir adam ürünü çizer bozar kırar sonra size kolay kolay geri dönüşü sağlanmaz sağlam bir şekilde.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 aydır satamadım. Tek bu alıcı var. Fiyat da iyi karasız kaldım.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
Alıcı satıcı ya güveniyor da satıcının alıcıya güvenmemesi komik sonuç olarak ticaret bu siz gerekli videoları çekin elinizde tüm kanıtları bulundurun daha sonra eğer problem çıkarsa mahkemeye verirsiniz olur biter.

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Halil Cirid
Instagram
halilcirid.1
Alıcı satıcı ya güveniyor da satıcının alıcıya güvenmemesi komik sonuç olarak ticaret bu siz gerekli videoları çekin elinizde tüm kanıtları bulundurun daha sonra eğer problem çıkarsa mahkemeye verirsiniz olur biter.
Bunun sebebi ise alıcı eğer istediği ürünü alamaz ise aynı şekilde kargolayıp parasını geri alabiliyor zaten para sitede kalıyor o sırada. Eğer gidip alıcı kötülük yapıp karta zarar verirse ve satıcı bunu görsel veya videolu bir şekilde teyit edemez ise Adamın elinde patlar. Param güvende alıcıyı önemseyen bir sistem

Can...

80+ Platinum
çok basit anlatıyorsun be dostum ben x firmasından (T...b...) işlemci aldım bozuldu 1 hafta sonra adamlar işelmciyi sorunsuz diye 2 kez gondermeme rağmen iade almadı değişim yapmadı thh ile uğraşcaksın kim bilir mahmeke sonucu ne zaman çıkacak baş ağrısı tamamen ve ben yaptım arızalı kart sattım adam kartı boşaltmış geri yolladı bir şeycik yapamadım

Son düzenleme:

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
çok basit anlatıyorsun be dostum ben x firmasından (T...b...) işlemci aldım bozuldu 1 hafta sonra adamlar işelmciyi sorunsuz diye 2 kez gondermeme rağmen iade almadı değişim yapmadı thh ile uğraşcaksın kim bilir mahmeke sonucu ne zaman çıkacak baş ağrısı tamamen ve ben yaptım arıızalı akrt sattım adam kartı boşaltmış geri yolladı bir şeycik yapamadım
Basit düşünce değil dostum olay şu bu adam güvenerek 5500 ₺ veriyor ki o para limitinden çekiliyor istese bile geri alamaz bu dostumuzun mesela güvenilir olduğu nerden belli mesela kargo da başka bir şey yollayabilir? İşte demek istediğim şey şu herkes aynı değil aldığınız site de sorun yaşamış olabilirsiniz ama her yerde veya her insan da aynı sorunu yaşayacağınız anlamına gelmez.

Can...

80+ Platinum
Basit düşünce değil dostum olay şu bu adam güvenerek 5500 ₺ veriyor ki o para limitinden çekiliyor istese bile geri alamaz bu dostumuzun mesela güvenilir olduğu nerden belli mesela kargo da başka bir şey yollayabilir? İşte demek istediğim şey şu herkes aynı değil aldığınız site de sorun yaşamış olabilirsiniz ama her yerde veya her insan da aynı sorunu yaşayacağınız anlamına gelmez.
mahkeme ile uğraşmak kolay iş mi hacı boş yapma ya artık insanlar çığrından çıktı saygı sevgi ahlak kalmadı türkün türkten başka dostu yok derdik artık insanın tek dostu kendisi oldu bu devirde kimseye güvenemezsin herkese de o şekilde yaklaşmak lazım kimin ne olduğu belli değil

Bilal539

80+ Silver
Yani alıcı alsa fanını kırsa sana yollasa hiçbirşey yapamıyorsun bunu bilerek gönder.

Yphen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Hazer
mahkeme ile uğraşmak kolay iş mi hacı boş yapma ya artık insanlar çığrından çıktı saygı sevgi ahlak kalmadı türkün türkten başka dostu yok derdik artık insanın tek dostu kendisi oldu bu devirde kimseye güvenemezsin herkese de o şekilde yaklaşmak lazım kimin ne olduğu belli değil
Boş yapma falan derken? İnsan gibi bir şey söyledim ne hadle bana boş yapma diyorsun anlamıyorum neyse insanlık bende kalsın sen aynen bildiğini oku.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,577
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
sahibindende satıcıyım şimdiye kadar sorun yaşamadım. yuksek fiyatlı ürünleri alıcı isteğiyle havale yoluyla satıyorum.

Traqueer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Enes
Hocam bu şekilde düşünürsen hiçbirşey satamazsın emin ol

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,495
Üyeler
166,547
Son üye
thecompas
Top Bottom