Daha önce kullanmadım ama kullanmayı düşündüğüm zaman bayağı araştırmıştım. Kargo kodunu aldıktan sonra kartı kutuya koyup kargoya vermen yeterli geliyor. Karşıda ki kişi ürünü aldığı zaman beğenirse onaylaması gerekir. Onayladığı zaman yatırdığı para hesabına geçer.Param güvende ile ekran kartı sattım ve kargo kodunu aldım. Kartı göndermeden dikkat etmem veya yapmam gereken bişey var mı? Daha önce kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
Bende o şekilde okudum. Peki kartı aldıktan sonra zarar verip sonra iadeye yollarsa ne gibi haklarım var neler yapabilirim o konuyu bilmiyorumDaha önce kullanmadım ama kullanmayı düşündüğüm zaman bayağı araştırmıştım. Kargo kodunu aldıktan sonra kartı kutuya koyup kargoya vermen yeterli geliyor. Karşıda ki kişi ürünü aldığı zaman beğenirse onaylaması gerekir. Onayladığı zaman yatırdığı para hesabına geçer.
Şimdi şöyle ki; Kartı sana geri yolladığı zaman kart senin eline geçene kadar parası ona geri ödenmiyor. Sen kargodan alıyorsun, ürününü inceliyorsun gönderdiğim gibi mi değil mi diye. Eğer zarar verip gönderdiyse hemen şikayet ediyorsun ve sahibinden adamın parasını iade etmiyor. Bundan sonra karşıdaki itiraz ederse bu duruma yasal süreçler başlıyor diye biliyorum. Ama her halukarda mağdur olmazsın çünkü adamın parası sahibinden de veya sende duruyor olur.Bende o şekilde okudum. Peki kartı aldıktan sonra zarar verip sonra iadeye yollarsa ne gibi haklarım var neler yapabilirim o konuyu bilmiyorum
Dostum gönderirken ürünün sağlam olduğunu kanıtlayan belgelere ihtiıyacın olacak. O yüzden göndermeden önce detaylıca kartının videosunu çek elinde dursun. Sonrasında eğer adam senin düşündüğün gibi olurda parça değiştirir vs yada bozarsa elinde kanıt olsun. Yoksa sahibinden bayağı uğraştırıyorBende o şekilde okudum. Peki kartı aldıktan sonra zarar verip sonra iadeye yollarsa ne gibi haklarım var neler yapabilirim o konuyu bilmiyorum
İnşallahCevaplarınız için teşekkür ederim inşallah bi sorun yaşamam