Sahibinden param güvende ile satış yapmak?

Komik olan ne anlamadım ama ben playstation 5 param güvende ile sattım adamı görmedim bile onu demek istedim
Aga nasıl güvendin ya. Hani az para da değil. Forumda çok gördüm ben param güvende mağdurlarını. Allahtan senin alıcı çakal değilmiş

Aga nasıl güvendin ya. Hani az para da değil. Forumda çok gördüm ben param güvende mağdurlarını. Allahtan senin alıcı çakal değilmiş
Ben hiç madur olmadım daha önce playstation 4 playstation 3 gibi şeylerde sattım

Ben hiç madur olmadım daha önce playstation 4 playstation 3 gibi şeylerde sattım
En son param güvende ile hd6650 ekran kartı satmıştım,para da değil hani 500 liraya falan sattım.Adam onaylama süresi boyunca onaylamadı en son süre bitti sistem otomatik parayı geçirdi,adam bundan 2 hafta sonra ekran kartının fan kablosu kesik yollanmış diye geri bildirim yazdı.

En son param güvende ile hd6650 ekran kartı satmıştım,para da değil hani 500 liraya falan sattım.Adam onaylama süresi boyunca onaylamadı en son süre bitti sistem otomatik parayı geçirdi,adam bundan 2 hafta sonra ekran kartının fan kablosu kesik yollanmış diye geri bildirim yazdı.
Para sana geldiyse hiç bir sıkıntı olmaz

Agalar riskli zaten. Ama sürekli birbirinizi korkutmayın. Araba alırken dolandırılan var diye araba almayın sakın demek gibi bir şey bu. Veya Çin'den klavye alırken klavye fotosu yollamışlar diye Çin'den hiçbir şey alınmaz gibi. Ben güvendim param güvendeyle sattım. Alırken de güvendim parayı havale ettim öyle aldım ekran kartını kullanıyorum. Zaten İstanbul falan gibi şehirlerdeyseniz güvenmeyip almazsınız belki ben de almazdım. Silopi haritada nerde bir bakarsanız insan mecbur kalınca güveniyor. Ülke dolandırıcı dolu maalesef yapacak fazla bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,248
Üyeler
183,251
Son üye
Royce
Geri