Neler Yeni

SAHİBİNDEN üzerinden ENPARA'ya Kayıt Olanlara ParamGüvende'de 300₺ iade

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ozan
İyi günler arkadaşlar sahibinden bana enpara kredi kartı kayıt linki içeren SMS yolladı. Param güvende ile 300tl üzeri yapacağınız alışverişte 300tl iade ediyor. Kredi kartı başvurusu yaptım, öğrenci olmama rağmen 4080tl limitle onaylandı. Görüntülü olarak arandım süreç yaklaşık 5dk sürdü. Sahibinden'e halihazırda kayıtlı iseniz belki sizede SMS atmıştır fark etmemişsinizdir. Mutlaka işine yarayanlar olacaktır. Özellikle benim gibi öğrenci olanlar için :))

1699540575820.jpeg

1699540602205.jpeg

Kastornit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Keşke Nays gibi 2-3 günlük süreçlerde geri yatırsalar. 1 ay beklettikten sonra o para pul oluyor bir anlamı kalmıyor ki.
Alışverişi 30 kasımda yaparsan 7 güne yatmış olacak. Enflasyon varda 1 ayda da pul olmaz yani. Taş çatlasa %10 değer kaybeder.

FunnFrell

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Evren AYDIN
İyi günler arkadaşlar sahibinden bana enpara kredi kartı kayıt linki içeren SMS yolladı. Param güvende ile 300tl üzeri yapacağınız alışverişte 300tl iade ediyor. Kredi kartı başvurusu yaptım, öğrenci olmama rağmen 4080tl limitle onaylandı. Görüntülü olarak arandım süreç yaklaşık 5dk sürdü. Sahibinden'e halihazırda kayıtlı iseniz belki sizede SMS atmıştır fark etmemişsinizdir. Mutlaka işine yarayanlar olacaktır. Özellikle benim gibi öğrenci olanlar için :))

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bak bu güzel oldu, teşekkür ederim hocam

Top Bottom