Neler Yeni

Sahibindenden aldığım ürünü iade ettim ama satıcıya ulaşmadı

oEnesQlf

80+ Silver
Sahibindenden aldığım ürünü iade ettim ama satıcıya ulaşmadı, ptt kargodada iade yazıyor yani geri bana getirecek ben ürünü geri almak istemiyorum satıcıya nasıl geri gönderirim ve satıcı bu ürünü geri almak zorunda ,değil mi ?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Sahibinden müşteri hizmetlerini arayın. Sahibinden sana iade için kargo kodu verdiyse satıcı ürünü almak zorunda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Hocam ptt bazı ilçelerde 10 gün beklemeden dağıtıma çıkmıyor. bir şey olup muhtemelen adama gidip bulamadılar şimdi size iade gözüküyor o yüzden. elinize gelince geri iade edeceksiniz. Ptt ile göndermeyin bidahakine yurtiçi aras mng vs tercih edin
Sahibindenden aldığım ürünü iade ettim ama satıcıya ulaşmadı, ptt kargodada iade yazıyor yani geri bana getirecek ben ürünü geri almak istemiyorum satıcıya nasıl geri gönderirim ve satıcı bu ürünü geri almak zorunda ,değil mi ?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
PTT kargo haricinde başka kargoya verin.

oEnesQlf

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ptt bazı ilçelerde 10 gün beklemeden dağıtıma çıkmıyor. bir şey olup muhtemelen adama gidip bulamadılar şimdi size iade gözüküyor o yüzden. elinize gelince geri iade edeceksiniz. Ptt ile göndermeyin bidahakine yurtiçi aras mng vs tercih edin
Yani ürün bana geri gelince kargoyu alıyım ve tekrar yurtici ile iade edeyim, peki sahibindende tekrar iade seçeneği geri geliyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,185
İsim
Murat Orhan
Yani ürün bana geri gelince kargoyu alıyım ve tekrar yurtici ile iade edeyim, peki sahibindende tekrar iade seçeneği geri geliyor mu ?
Onu arayıp müşteri hizmetlerine belirtmeniz gerek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,839
Üyeler
165,081
Son üye
Solider00
Top Bottom