Ben hiç bir yorumumda asus var demedim zaten. 7900xtx dedim. Asusların 4090 performansı sunduğu da yok yani. Önemli olan 7900xtx fiyatları.Yalnız burada asus yok hocam
Ben hiç bir yorumumda asus var demedim zaten. 7900xtx dedim. Asusların 4090 performansı sunduğu da yok yani. Önemli olan 7900xtx fiyatları.Yalnız burada asus yok hocam
rahat götürürAlınır mı arkadaşlar.
Beni bi 5 sene götürür mü?
Ben aldım valla artık tak etti piyasaya bakmaktan bıktım.Alınır mı arkadaşlar.
Beni bi 5 sene götürür mü?
33 falandırSiz bir de bunların geliş fiyatını bilseniz![]()
Sen de öyle san...33 falandır
piyasası belli 900küsür dolar yurtdışında 20ye gelecek hali yokki bide asus yaniSen de öyle san...
Keşke...
aynen öyle fiyatlar 30-ile 35 arasıda geziniyor fiyatları. Şuan yurt dışı riskine değmez bu fiyatla.piyasası belli 900küsür dolar yurtdışında 20ye gelecek hali yokki bide asus yani
Özelden bana mesaj çak sana zahmetBir tanıdığım var yurt dışından toptan ekran kartı alıp satıyor
Ben de ondan ekran kartı alacağım stok bekliyorum. Fiyatlar gerçekten çok şaşırtıcı... Tam olarak bir şey diyemem sadece haziran ayının fiyat listesi var ben de. Modele göre değişiyor. Forumda paylaşmayı düşünüyorum ama karar vermedim
Gelirken tatlı tatlı geliyorlar satışa çıktı mı indirimeli bindirmeli tarife uygulanıyorSiz bir de bunların geliş fiyatını bilseniz![]()