Neler Yeni

Salad io ve mining uygulamaları

OutrisBey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eymen Sarı
Merhabalar arkadaşlar 1 gün boyunca salad io yu açık tutmama rağmen 50 cent bile kazanamadım çoğu arkadaş günde 5 dolar kazandığını söylüyor ekran gartık 1660 super oc 1060 ile daha fazla kazandığını idda ediyor salad io ayarlarımmı yanlış yoksa kazandırmıyor mu? Ve başka bir sorum ise bildiğiniz güzel başka mining uygulaması v arsa söylemeniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Musab Halit Özcan
Merhabalar arkadaşlar 1 gün boyunca salad io yu açık tutmama rağmen 50 cent bile kazanamadım çoğu arkadaş günde 5 dolar kazandığını söylüyor ekran gartık 1660 super oc 1060 ile daha fazla kazandığını idda ediyor salad io ayarlarımmı yanlış yoksa kazandırmıyor mu? Ve başka bir sorum ise bildiğiniz güzel başka mining uygulaması v arsa söylemeniz
İnternet hizınızlada alakalı farklı etmenlerden kaynaklıda olabilir iş bence işlemciyede bakıyor VRAM işin en önemli kısmı diyebilirim yani uygulamadada 3080 önerildiğini söylüyor 3080 inde 16gb VRAM i var GTX 1660 ın 6gb VRAM i var genede dediğim gibi farklö etmenlerden fendir bende çalıştırdım bir 15 dk denyeyim dedim 0.0.01 cent kazandım internet 16 megabit ama aynı sistemde interneti iyi olduğundan benim gibi sistemli çok kazanan gördüm yardımcı olabildiysem ne mutlu bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,952
Üyeler
169,036
Son üye
ekran kartı 01010
Top Bottom