Sporda pahalı ayakkabı giyilmez orta seviye yeterArkadaşlar spor salonunda giymelik şık bir ayakkabı almak istiyorum, var mıdır model önerisi?
Klasik ağırlıkta kullanacağım ama arada koşu-kürek için giderim, atlamalı zıplamalı sporlar için uygun, tabanı yüksek bir ayakkabı öneriniz var mı?
Mevcut ayakkabım adidas'ın koşu ayakkabısı, görünüşü sıfır gibi duruyor ama galiba tabanı artık özelliğini kaybetti, koşarken tak tak tak ses yapıyor - sönümleme yapmıyor.
Bütçe piyasaya göre ortalama bir şey olsun yeter, sadece salonda giyeceğim.
serisinden salon ismi nike pro dedin beni bitirdinHocam her salon bir değil maalesef, bizim salonda erkekler için nike-adidas ayakkabı + iphone, kadınlar için nike pro tayt + airpod resmi üniforma
Düz taban almaya çalış. Antrenman ayakkabısı olarak geçer. İnternetten bütçene göre bakabilirsin.Arkadaşlar spor salonunda giymelik şık bir ayakkabı almak istiyorum, var mıdır model önerisi?
Klasik ağırlıkta kullanacağım ama arada koşu-kürek için giderim, atlamalı zıplamalı sporlar için uygun, tabanı yüksek bir ayakkabı öneriniz var mı?
Mevcut ayakkabım adidas'ın koşu ayakkabısı, görünüşü sıfır gibi duruyor ama galiba tabanı artık özelliğini kaybetti, koşarken tak tak tak ses yapıyor - sönümleme yapmıyor.
Bütçe piyasaya göre ortalama bir şey olsun yeter, sadece salonda giyeceğim.