gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
3-2 kasımpaşa.Maç skoru tahminimce 2-0 Fenerde.
3-2 kasımpaşa.Maç skoru tahminimce 2-0 Fenerde.
Niye acaba?ben öyle düşünmüyorum ama
Ademiyi hiç beğenmedim yeterli değil, kiralık gitsin onunla birlikte lemosda gitsin, yanlarında da tolga ile sinan da gitsin, transfer sezonu açıldığında bir stoper birde kanat veya adam akıllı bir forvet kiralayalım tamamdır.samatta thiam 2.yarı cisse ile ademi girer
ademi gelişime açık bir futbolcu gelişebilir sinan konusu sinan fazla oynayamadı virüs kapmıştı lemos ise 1-2 maça göre yorumlamamak lazımAdemiyi hiç beğenmedim yeterli değil, kiralık gitsin onunla birlikte lemosda gitsin, yanlarında da tolga ile sinan da gitsin, transfer sezonu açıldığında bir stoper birde kanat veya adam akıllı bir forvet kiralayalım tamamdır.
stoper adayları juan jesus,luis abram,sokratis en yakınlar bunlarAdemiyi hiç beğenmedim yeterli değil, kiralık gitsin onunla birlikte lemosda gitsin, yanlarında da tolga ile sinan da gitsin, transfer sezonu açıldığında bir stoper birde kanat veya adam akıllı bir forvet kiralayalım tamamdır.
ADEMİ boş transfer gibi aga ya milli takımdaki burak yılmaz gibi bekliyor topu o kadarsamatta thiam 2.yarı cisse ile ademi girer
Orası öyle daha gençler falan filanda sezonu yarıladık, şuan kaybetmemeliyiz hiçbir maçı bu yüzden bi an önce formda oyuncular bulup almalılar ve takıma bir an önce oturtmalılar.ademi gelişime açık bir futbolcu gelişebilir sinan konusu sinan fazla oynayamadı virüs kapmıştı lemos ise 1-2 maça göre yorumlamamak lazım
gelişime açık biir futbolcu bence bak freye gitti zlatan oldu gol atıyor bizde ayağı kilitlendi açılır o sonradanADEMİ boş transfer gibi aga ya milli takımdaki burak yılmaz gibi bekliyor topu o kadar
ama dediğim gibi gidiceklerse bile kiralık gitsinlerOrası öyle daha gençler falan filanda sezonu yarıladık, şuan kaybetmemeliyiz hiçbir maçı bu yüzden bi an önce formda oyuncular bulup almalılar ve takıma bir an önce oturtmalılar.
ferdiyle çıksın bence maçagelişime açık biir futbolcu bence bak freye gitti zlatan oldu gol atıyor bizde ayağı kilitlendi açılır o sonradan
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama dediğim gibi gidiceklerse bile kiralık gitsinler
ferdiyi 2. yarı tercih edebilir solda ilk yarı pelkas oynar on numarada mert hakan 2. yarı mert hakan çıkar ferdi gelir ferdi kanata geçer pelkas on numarayaferdiyle çıksın bence maça