Şampiyon kim olacak? FB 6-0 İST / KNY 0-3 GS

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Annesinin 10 yıl önce Türkiye'de fetöcü olarak anılan birini izlediğine dair iddia koydun ortaya. Şikayet durumunda bunu kanıtlamak zorundasın.
Herkes izlemiştir televizyonda eskiden laf değdirmiyordur kanıta gerei yok her tv kanalında vardı birde eskiden çeşit çeşit kanal yoktu.

Üzülmeyin arkadaşlar seneye inşallah Meral ablanız bir kehanet de daha bulunur :)
Üzülen kim kardeş geçen maç tüm dünya gördü nasıl şampiyon olduğunuzu fazla söze gerek yok

Annesinin 10 yıl önce Türkiye'de fetöcü olarak anılan birini izlediğine dair iddia koydun ortaya. Şikayet durumunda bunu kanıtlamak zorundasın.
Görecek kanka bunları cezalandirmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkes izlemiştir televizyonda eskiden laf değdirmiyordur kanıta gerei yok her tv kanalında vardı birde eskiden çeşit çeşit kanal yoktu.
Senin ananada laf etsin o zaman mantığa bak

olum bi konu açalım dedik s4/lak s4/lak f3t*yü, siyaseti karıştırdınız, birbirinizin annesine hakaretler ettiniz ne değişik adamlarsınız adam gibi tartışmasını bilmiyorsanız susun bari

Ben izlemedim mesela. Bu işler çocuk oyuncağı değil. "Herkes izlemiştir diyerek" istediği kişiye istediğini söyleyemez.

Ben izlemedim mesela. Bu işler çocuk oyuncağı değil. "Herkes izlemiştir diyerek" istediği kişiye istediğini söyleyemez.
Tamam git davanı aç adama ama onunda elinde bir şeyler var haberin olsun.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri