Neler Yeni

Samsun'da köylüler AKP'li belediyeyi protesto etti

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,599
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
My honest reaction:
cem-uzan.jpg

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
olm niye oy verdiniz o zaman
O konuda bir şey demek isterim cidden belediyeler bir geliyor çok güzel sonra 2. dönem bir batışa giriyor garip bir şekilde.
Belediyeyi aslında değiştirmek lazım her seçim 2. dönem yaramıyor çoğuna mesela.
Samsun'un Ladik ilçesinde Tatlıcak köyü sakinlerinin mera alanına Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan güneş enerji santraline (GES) karşı direnişi sürüyor. Tatlıcaklı Mahmut Akdemir, "Ben 76 yaşındayım. Bu yaylayı büyüklerimiz, çok yoklukla, sıkıntıyla fakirlikle aldılar. Köyümüzde bir inek alıp da bir tane güdecek meramız yok. Belediye hepsine el koydu. Burada çoluk çocuk ne yiyecekler? Aylığımı var, yıllığım mı var, bu millet alnın terini yiyor. Alnının acı terinin ekmeğini yiyor. Etimiz, sütümüz hepsi burada üretiliyor" dedi.
Yani durumu çok bilmiyorum ama yüzeysel bakarsam köylüler haklı gibi.
Belediye işinde partizan olmamak lazım kim iyi duruyorsa ona verip geçmek lazım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,052
İsim
göksel yurtcan
O konuda bir şey demek isterim cidden belediyeler bir geliyor çok güzel sonra 2. dönem bir batışa giriyor garip bir şekilde.
Belediyeyi aslında değiştirmek lazım her seçim 2. dönem yaramıyor çoğuna mesela.

Yani durumu çok bilmiyorum ama yüzeysel bakarsam köylüler haklı gibi.
Belediye işinde partizan olmamak lazım kim iyi duruyorsa ona verip geçmek lazım
iktidarda aynı şekilde gibi hocam sanki arada onuda değiştirmek lazım

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,182
İsim
Mert Can Ergün
OHHHHH

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
iktidarda aynı şekilde gibi hocam sanki arada onuda değiştirmek lazım
Lazım da yani birbirinden berbat insanlar olunca değişmemesine şaşırmıyorum.
Bakalım bu yolda devam ederlerse aldıklarını kaybedecekler yerel seçimlerde.
He benim ilçem zaten gitmez ki böyle güzel gidiyor şuan ama Büyükşehir bunlar böyle devam ederse gene AKP alır gibi.
Eğer AKP adam gibi aday koyarsa mesela Ankara için veririm ona oyumu o kadar soğuduk ki büyükşehirden.
Başkta güzel gitti sonra bu seçimlerde gözümden çok düştü ki kaybetme olasılığı arttı he gidip göz önünde olmayan bilinmeyen bir adam koyarlarsa tutabilirler maksimum

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Samsun'un Ladik ilçesinde Tatlıcak köyü sakinlerinin mera alanına Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılması planlanan güneş enerji santraline (GES) karşı direnişi sürüyor. Tatlıcaklı Mahmut Akdemir, "Ben 76 yaşındayım. Bu yaylayı büyüklerimiz, çok yoklukla, sıkıntıyla fakirlikle aldılar. Köyümüzde bir inek alıp da bir tane güdecek meramız yok. Belediye hepsine el koydu. Burada çoluk çocuk ne yiyecekler? Aylığımı var, yıllığım mı var, bu millet alnın terini yiyor. Alnının acı terinin ekmeğini yiyor. Etimiz, sütümüz hepsi burada üretiliyor" dedi.
samsunlu olarak samsun tam bir akpnin kalelerinden olan bir şehir ondan dolayı umarım daha kötü olurlar

Top Bottom