İnceleme Samsung 860 Evo 250GB

ilk deneyimimdi birdaha asla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mail atıyorum dönüş yok arıyorum bekliyoruz saatlerce suratımıza kapatıyorlar 500gb 860 evoyu 490 lira diye aldım kaşka 50 lira fazla verseyidmde bu duruma düşmeseydim umursamamazlık resmen müşteriyi sallamıyorlar 1 2 gün daha sabretcem yine bir şey değişmez ise artık hukuki yollara başvuracağım alırken 3 iş günü içerisinde kargoya verilir yazıyordu 1 hafta oldu kargoya verilcek diye bekliyorum

depo taşıyoruz diyor bana hem cuma indirimi ypaıyor hem yeni sistemler çıkartıyor bu sırada depomu taşınır kardeşim akıl var mantık var yapma ozaman indirim sinirlendim yine kusurabakmayın :D
Sıkıntı yok bunlar herkesin içinden -bazılarının dışa vurarak- söylediği şeyler :D. Bu yüzden amazon.com.tr, QP ve Sinerji dışında bir yerden genelde hiçbir şey almam.

5k olursa gaming gecesinden 5k ya palit 3070 gelirse onu alırım.
Bende 3060Ti alırım seneye. Sistemi sattık kaldık laptopa :(. Ama olsun güzel bi sistem var aklımda.

Sıkıntı yok bunlar herkesin içinden -bazılarının dışa vurarak- söylediği şeyler :D. Bu yüzden amazon.com.tr, QP ve Sinerji dışında bir yerden genelde hiçbir şey almam.

Bende 3060Ti alırım seneye. Sistemi sattık kaldık laptopa :(. Ama olsun güzel bi sistem var aklımda.
Bir daha ertelemezler inş fiyatını çok merak ediyorum indirimlerden toplayacağım.

Valla benimde babam kredi kartı çıkarırsa toplarım çıkarmassa 11 yıllık sistemle dewamke.
Kredi kartı çıkınca da borç dert oluyor :D. 2 aydır kapatmaya çalışıyorum anca kapattım borcu.

Kredi kartı çıkınca da borç dert oluyor :D. 2 aydır kapatmaya çalışıyorum anca kapattım borcu.
Babamın kredi kartı geçmişi temiz olduğundan yapı kredi 7-10k demiş ama hayırlısı 10k lık çıkartırsa çok iyi olur ama 7k yada razıyım :D

Maximum kart. Kart babamın adı üzerine ama adam adha şifresini bile bilmiyor :D. Kart benim yani, param oldukça yatırıyorum.
Hey maşallah baban ne kadar kazanıyor ki aylık 7.5k olması lazım?

Geri