Neler Yeni

Öneri Samsung A24 Kullanım testi ve 19 günlük yorumlamam.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bütçe
8300
29 ağustos tarihinde aldığımız telefonu 19 gündür ağır kullandım.

-İşlemci:
Helio G99 önyargı sebebi olsa da performans anlamında tam bir canavar. Yavru dimensity diyebilirim. 6nm ile helio serisinin en iyisi olan g99 oyunlarda ise çok iyi çalışıyor. evet bu cihazda pubg 45fps kısıtlaması olsa da config ile cok rahat 70-88 arası fps alabildim onun dışında gündelik kullanımda oldukça akıcı.

-Depolama ve Ram:
6/128 modelini aldık ve 6gb gayet yeterli. muhakkak 2.2 gb boş ram oluyor her durumda. tabii 6GB sanal ram seçeneğiniz de bulunuyor. Ram ONEUİ için gayet yeterli.

-Kamera
Fotoğrafları klasik bir samsung kalitesinde. ama selfie kamerasindan pek memnun kalmadım fazla selfie çekmediğim için sorun etmedim. ama main kamera iyi işler çıkarıyor özellikle ois sayesinde net görüntüler alabiliyorum. Video kısmında ise 1080p 30fps de kalması ilk başta çok kötü gelse de ois ile titreşim azalttığı için 60fps kadar akıcı hissettiriyor ama yinede fark var.

-Batarya:
Helio G99 en verimli işlemcilerden biri olsada 5000 MAh ile 2 günü çıkarmıyorsunuz. 1 günü çok çok rahat çıkarıyorsunuz o yönden sıkıntımız yok. Şarj konusunda ise 20-100 1 saat civarında sarj oluyor.

-Ekran:
Amoled ve 90Hz daha ne olsun, şahane bir ekran renkler canlı ve keskin. Ayrıca 1000nit parlaklık sayesinde asla güneş altında sorun yaşamazsınız.

-Hoparlor:
Mono olsada son seste bangır bangır ses veriyor bu yönden güzel.

-Kasa: maalesef Plastik bir kasa var ama cam görünümlü olması hoş. Tek sorunu ses full açık iken telefonda titreme oluyor maalesef. telefon ağır ve nispeten kalın. Su ve toz koruması yok bu üzücü.

-NFC VE JİROSKOP
Firmaların koymaktan çekindiği 10 20 dolarlık NFC bu cihazda var hala xiaomi bu fiyattaki cihazlarına nfc koymuyor beni deli ediyor nfc en önemli şeylerden biri ve bazı telefonlarda jiroskop da yok çok şükür ki bu telefonda taş gibi bir Jiroskop var.

AMAZON-TRENDYOL PEŞİN FİYATI 8300TL
BU BÜTÇEDE RAKİBİ YOK!

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Burak Güven
29 ağustos tarihinde aldığımız telefonu 19 gündür ağır kullandım.

-İşlemci:
Helio G99 önyargı sebebi olsa da performans anlamında tam bir canavar. Yavru dimensity diyebilirim. 6nm ile helio serisinin en iyisi olan g99 oyunlarda ise çok iyi çalışıyor. evet bu cihazda PUBG 45fps kısıtlaması olsa da config ile cok rahat 70-88 arası fps alabildim onun dışında gündelik kullanımda oldukça akıcı.

-Depolama ve Ram:
6/128 modelini aldık ve 6gb gayet yeterli. muhakkak 2.2 gb boş ram oluyor her durumda. tabii 6GB sanal ram seçeneğiniz de bulunuyor. Ram ONEUİ için gayet yeterli.

-Kamera
Fotoğrafları klasik bir samsung kalitesinde. ama selfie kamerasindan pek memnun kalmadım fazla selfie çekmediğim için sorun etmedim. ama main kamera iyi işler çıkarıyor özellikle ois sayesinde net görüntüler alabiliyorum. Video kısmında ise 1080p 30fps de kalması ilk başta çok kötü gelse de ois ile titreşim azalttığı için 60fps kadar akıcı hissettiriyor ama yinede fark var.

-Batarya:
Helio G99 en verimli işlemcilerden biri olsada 5000 MAh ile 2 günü çıkarmıyorsunuz. 1 günü çok çok rahat çıkarıyorsunuz o yönden sıkıntımız yok. Şarj konusunda ise 20-100 1 saat civarında sarj oluyor.

-Ekran:
Amoled ve 90Hz daha ne olsun, şahane bir ekran renkler canlı ve keskin. Ayrıca 1000nit parlaklık sayesinde asla güneş altında sorun yaşamazsınız.

-Hoparlor:
Mono olsada son seste bangır bangır ses veriyor bu yönden güzel.

-Kasa: maalesef Plastik bir kasa var ama cam görünümlü olması hoş. Tek sorunu ses full açık iken telefonda titreme oluyor maalesef. telefon ağır ve nispeten kalın. Su ve toz koruması yok bu üzücü.

-NFC VE JİROSKOP
Firmaların koymaktan çekindiği 10 20 dolarlık NFC bu cihazda var hala xiaomi bu fiyattaki cihazlarına nfc koymuyor beni deli ediyor nfc en önemli şeylerden biri ve bazı telefonlarda jiroskop da yok çok şükür ki bu telefonda taş gibi bir Jiroskop var.

AMAZON-TRENDYOL PEŞİN FİYATI 8300TL
BU BÜTÇEDE RAKİBİ YOK!
Önerir misiniz şuan 7700 tl teknosada hala beğeniyor musunuz bir de hangi şarj adaptörünü aldınız

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önerir misiniz şuan 7700 TL teknosada hala beğeniyor musunuz bir de hangi şarj adaptörünü aldınız
7700 TL Fiyata alınabilecek en iyilerden. Hala iyi zaten sizin konunuzda size detaylica yazdım. Adaptör ise Xiaomi'nin 33w hızlı şarj adaptörünü aldım.

emre_2280

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Emre
Dostum, cihazı halen kullanmakta mısın? Cihazdan memnun kaldın mı? Kuzenim yakında telefonunu değiştirecek ondan almayı düşünüyorum.

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum, cihazı halen kullanmakta mısın? Cihazdan memnun kaldın mı? Kuzenim yakında telefonunu değiştirecek ondan almayı düşünüyorum.
Evet kullanıyorum, son oneui 6.1 güncellemesinden sonra ufak ufak kasmalar hissediyorum umarım güncelleme ile düzeltirler. onun dışında bir sorunu yok gayet memnunum. İnstagram'a girmesi 1 saniyenin altında sürüyor belki kronometre açsak 500-700 milisaniye aralığında açılıyor olabilir. Hız yönünden çok iyi.

yolyordam35

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Celal Smyrna
Galaxy a15 de ofis yerine +1 yıl güncelleme isteyenler icin güzel telefon

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Galaxy a15 de ofis yerine +1 yıl güncelleme isteyenler icin güzel telefon
Evet, benim için ois 1 adım öndeydi bu yüzden a24 aldım. A15 ilk çıktığında a24 den ucuzdu ama ois gerçekten önemli bir husus benim için. Bir de a24 malzeme kalitesi olarak biraz daha iyi diyebilir a15 i elime aldığımda kasanın plastik olduğunu anlaşılıyor. A24 de alüminyum alaşım daha hoş.

Top Bottom