Neler Yeni

Yardım Samsung a3 2017 bu oyunları oynatırmı?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mustafa Mete
Merhaba bu telefon annemin eski telefonuydu telefonun bataryası ve şarj soketi biraz sıkıntılı bana verdi bende için brawl stars kafa topu 2 tarzı oyunları oynamak istiyorum telefon bu oyunları oynatırma eğer oynatırsa tamir ettireceğim eğer kaldırmassa çekmecede çürüsün.

Not: telefon çöktü tuşa basıyoruz açılmıyor ben bataryanın tam gittiğini düşünüyorum öncedende zaten bataya ölüydü şarj soketi bozuk olduğu için şarjada takamadım düzgün

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Buğra Aykaç
Brawl Stars artık Helio G80 ,G85 gibi işlemcili telefonlarda bile az da olsa kasıyor Brawl Stars'ı pek oynatmaz diye düşünüyorum.
Kafa Topu'nu da belki oynatabilir

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
Merhaba bu telefon annemin eski telefonuydu telefonun bataryası ve şarj soketi biraz sıkıntılı bana verdi bende için brawl stars kafa topu 2 tarzı oyunları oynamak istiyorum telefon bu oyunları oynatırma eğer oynatırsa tamir ettireceğim eğer kaldırmassa çekmecede çürüsün.

Not: telefon çöktü tuşa basıyoruz açılmıyor ben bataryanın tam gittiğini düşünüyorum öncedende zaten bataya ölüydü şarj soketi bozuk olduğu için şarjada takamadım düzgün
Notta belirtmişsin zaten at gitsin

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Gökhan
ben de diyordum metekral ve konuları nereye kayboldu kral geri dönmüş

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de diyordum metekral ve konuları nereye kayboldu kral geri dönmüş
Bir ara vermiştim geri geldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Notta belirtmişsin zaten at gitsin
Hocam atsam napacağım elimde bunun dışında bir cihaz daha var oununda özelikleri bundan kötü birde ekranı yok.

Elimde bir a3 2017 var bide a3 2016 var

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
359
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Brawl Stars artık Helio G80 ,G85 gibi işlemcili telefonlarda bile az da olsa kasıyor Brawl Stars'ı pek oynatmaz diye düşünüyorum.
Kafa Topu'nu da belki oynatabilir
benim redmi note 9 da hayvan gibi kasiyordu oynanabilir degildi samsungdaki gibi cozunurlugu dusurmenin bir yolu varsa belki %50 cozunurlukte oynanabilir ama

Bir ara vermiştim geri geldim.

Hocam atsam napacağım elimde bunun dışında bir cihaz daha var oununda özelikleri bundan kötü birde ekranı yok.

Elimde bir a3 2017 var bide a3 2016 var
cok tuhaf bir cumle

Annem de Samsung A10s var brawl stars'a girmiyor bile büyük ihtimal oynatmaz.
o değil de zaten yapıcaksınız bunun için konu açmaya gerek yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,306
Üyeler
168,608
Son üye
isaacthesouza
Top Bottom