Neler Yeni

Samsung A34 mü Yoksa Poco X5 pro mu

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hin
fıyat farkı önemliyse samsung tercih edin

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hin
+ Samsung içinde şarz aleti yok bunuda bilin bence poco f4 alın ikisinede koyar samsungla aradaki fiyat farkına değer diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hakan Çağan
+ Samsung içinde şarz aleti yok bunuda bilin bence poco f4 alın ikisinede koyar samsungla aradaki fiyat farkına değer diye düşünüyorum
f4 de gördüm araştırdım hatta ama hala kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:

poco x5 gereksiz pahalı siz hangisi diye sorduğunuz için öyle cevap verdim
sıkıntı yok zaten yardıma ihtiyacım var yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim

Daha Fazla uzatmiyim konuyu sırf kamera için hangisi alınır
poco x5 gereksiz pahalı siz hangisi diye sorduğunuz için öyle cevap verdim

A34 Kamera, işlemci ve arayüz olarak daha iyi. Poco'nun fiyat avantajı yoksa almak için sebep yok.

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hin
f/p telefon poco f4 dür realme gt 2 de arayüzle ilgili ilerde sıkıntı yaşayabilirsiniz

~HİN~

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Hin
f4 de gördüm araştırdım hatta ama hala kararsızım

sıkıntı yok zaten yardıma ihtiyacım var yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim

Daha Fazla uzatmiyim konuyu sırf kamera için hangisi alınır
hocam sırf samsung diye almayın bence daha şarj aleti arayacaksınız orjinali bulmakta zor olur uğraştırır poco x5 pro da gereksiz pahalı size tavsiyem poco f4 kamerasıda sizi üzmez ois var felan var işlemcide ikisinede fark atar sizi tahminen 5 sene başına bişi gelmezse götürür kılıfına kadar kutu içinden çıkıyor sizi uğraştırmaz

oyunm

80+
En optimal cihaz kesinlikle realme gt2 cihazı kullanıyorum ve efsane bir cihaz. Poco kadar işlemciye önem verip hemde kamerayı kaliteli tutan bir cihaz. realme ui ise kessinlikle one ui kadar iyi bir arayüz var. Düşünmeden bütçeyi biraz arttırıp realme gt2 almanızı öneririrm.

oyunm

80+
zaten realmeyi hiç bilmiyorum oyüzden son alacağım telefonlardan olabilir
realme; oppo, vivo, oneplus markalarının sahibi olan BBK GRUBU'nun bir telefonudur. Yani Xiaomi nin Pocosu gibidir realme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Hakan Çağan
hocam sırf samsung diye almayın bence daha şarj aleti arayacaksınız orjinali bulmakta zor olur uğraştırır poco x5 pro da gereksiz pahalı size tavsiyem poco f4 kamerasıda sizi üzmez ois var felan var işlemcide ikisinede fark atar sizi tahminen 5 sene başına bişi gelmezse götürür kılıfına kadar kutu içinden çıkıyor sizi uğraştırmaz
anladım teşekkür ederim hocam eyw

Top Bottom