yani fiyat bakımındada a34 daha mantıklı geliyo çünkü 6 k lık fiyat farkı için büyük özellik farkı yok6k fiyat yok mu arada onu göz önünde bulundurursak kesinlikle samsung biri 10k biri 16k
evet hocam pek bi fark yok aralarında 6k edecekyani fiyat bakımındada a34 daha mantıklı geliyo çünkü 6 k lık fiyat farkı için büyük özellik farkı yok
poco x5 gereksiz pahalı siz hangisi diye sorduğunuz için öyle cevap verdimyani fiyat bakımındada a34 daha mantıklı geliyo çünkü 6 k lık fiyat farkı için büyük özellik farkı yok
f4 de gördüm araştırdım hatta ama hala kararsızım+ Samsung içinde şarz aleti yok bunuda bilin bence poco f4 alın ikisinede koyar samsungla aradaki fiyat farkına değer diye düşünüyorum
sıkıntı yok zaten yardıma ihtiyacım var yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederimpoco x5 gereksiz pahalı siz hangisi diye sorduğunuz için öyle cevap verdim
poco x5 gereksiz pahalı siz hangisi diye sorduğunuz için öyle cevap verdim
A34 Kamera, işlemci ve arayüz olarak daha iyi. Poco'nun fiyat avantajı yoksa almak için sebep yok.
zaten realmeyi hiç bilmiyorum oyüzden son alacağım telefonlardan olabilirf/p telefon poco f4 dür realme gt 2 de arayüzle ilgili ilerde sıkıntı yaşayabilirsiniz
hocam sırf samsung diye almayın bence daha şarj aleti arayacaksınız orjinali bulmakta zor olur uğraştırır poco x5 pro da gereksiz pahalı size tavsiyem poco f4 kamerasıda sizi üzmez ois var felan var işlemcide ikisinede fark atar sizi tahminen 5 sene başına bişi gelmezse götürür kılıfına kadar kutu içinden çıkıyor sizi uğraştırmazf4 de gördüm araştırdım hatta ama hala kararsızım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sıkıntı yok zaten yardıma ihtiyacım var yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha Fazla uzatmiyim konuyu sırf kamera için hangisi alınır
Segment farkı var ve aradaki fark çok fazla.a34 mü almalıyım yoksa poco x5 pro mu
realme; oppo, vivo, oneplus markalarının sahibi olan BBK GRUBU'nun bir telefonudur. Yani Xiaomi nin Pocosu gibidir realme.zaten realmeyi hiç bilmiyorum oyüzden son alacağım telefonlardan olabilir
anladım teşekkür ederim hocam eywhocam sırf samsung diye almayın bence daha şarj aleti arayacaksınız orjinali bulmakta zor olur uğraştırır poco x5 pro da gereksiz pahalı size tavsiyem poco f4 kamerasıda sizi üzmez ois var felan var işlemcide ikisinede fark atar sizi tahminen 5 sene başına bişi gelmezse götürür kılıfına kadar kutu içinden çıkıyor sizi uğraştırmaz