Neler Yeni

Samsung A34 Sarj sorusu

reinhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir Tanrıverdi
Telefonu yeni aldim bu pazartesi elime geldi. Eski telefonumda cok sarj sıkıntısı oldugu icin sarja cok dikkat ediyorum. Instagramda falan gezerken 5.30 dakikada bir %1 sarj gidiyor bu normal mi? Şu anlik kendi sarjim olmadigi icin annemin sarjini takiyorum onunkide samsung orjinal sarj 15 watt bataryayi kotu etkiler mi

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Telefonu yeni aldim bu pazartesi elime geldi. Eski telefonumda cok sarj sıkıntısı oldugu icin sarja cok dikkat ediyorum. Instagramda falan gezerken 5.30 dakikada bir %1 sarj gidiyor bu normal mi? Şu anlik kendi sarjim olmadigi icin annemin sarjini takiyorum onunkide samsung orjinal sarj 15 watt bataryayi kotu etkiler mi
5 buçuk dakikada %1 iyiymiş.Benim telefonda 30 saniyede %1 bitiyor.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,376
İsim
Hamza Ziya Üstün
Yeni alındığı içindir. Belli bir süre kullanınca oturuşur

reinhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir Tanrıverdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet sıcakta kullanıyorsa ya da kılıf kalınsa da olabilir.
Sıcak ortamda degilim ve telefonumda da kılıf yok. 1 2 Oyun indirdim gunde max 1 saat falan oynuyorum. Oyun oynarken sarjin biraz daha hizli gitmesi normal ama kalici olarak bataryanin omrunu kisaltir mi?

Metehan_Acar1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Metehan Acar
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,PC Toplama
Sıcak ortamda degilim ve telefonumda da kılıf yok. 1 2 Oyun indirdim gunde max 1 saat falan oynuyorum. Oyun oynarken sarjin biraz daha hizli gitmesi normal ama kalici olarak bataryanin omrunu kisaltir mi?
Muhtemelen hayır, olursa da az olur.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,846
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Uyumludur neden olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk bir iki hafta batarya kendini senin kullanımına göre optimize ediyor diye biliyorum, o yüzden ilk zamanlar şarja çok takılma. Bence belirttiğin değerler gayet normal bu arada.

reinhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emir Tanrıverdi
Uyumludur neden olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk bir iki hafta batarya kendini senin kullanımına göre optimize ediyor diye biliyorum, o yüzden ilk zamanlar şarja çok takılma. Bence belirttiğin değerler gayet normal bu arada.
Su an instagramda takilirken 4.30 dakikada %1 azaliyor 1dakikalik azalma var neden 1 dakika omru kisaldi cok zorlama yapmiyorum telefona. Telefon sarjtayken kullanmiyorum

Top Bottom