Neler Yeni

Çözüldü✓ Samsung a71 bataryasi nerde bulunur?

Impe

80+ Silver
Samsung a71 telefonum vardi ve telefonun gereksiz isinma ve şarjinin akip gitme sorunu var. İnternette sorunu biraz araştirdiğimda onerilenler fayda etmeyince bataryayi mi değiştirsem diye biraz bakindim ve anlik bir mantikli geldi sizce ne yapayim bataryayi mi değistireyim yoksa başka bir oneriniz var mi bu arada bataryayi değistirceksem orijinal bataryayi nerden bulabilirim?

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
2019 model olduğu için orijinal batarya bulmak zor olucaktır.Bende redmi note 7 (2019 ) kullanıyorum birkaç hafta önce orijinal batarya arıyordum aradığım bataryayı bulamadığım için ilk batarya ile devam ediyorum.Samsung yetkili bayiilerde bulabilirsin ama internetteki fiyatların üstünde bir fiyat vericeklerdir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

Connex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
357
İsim
Emirhan
Discord
ConneX#1905
Samsung a71 telefonum vardi ve telefonun gereksiz isinma ve şarjinin akip gitme sorunu var. İnternette sorunu biraz araştirdiğimda onerilenler fayda etmeyince bataryayi mi değiştirsem diye biraz bakindim ve anlik bir mantikli geldi sizce ne yapayim bataryayi mi değistireyim yoksa başka bir oneriniz var mi bu arada bataryayi değistirceksem orijinal bataryayi nerden bulabilirim?
İstanbuldaysaniz Eminönünde var

• Beğen

Impe

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2019 model olduğu için orijinal batarya bulmak zor olucaktır.Bende redmi note 7 (2019 ) kullanıyorum birkaç hafta önce orijinal batarya arıyordum aradığım bataryayı bulamadığım için ilk batarya ile devam ediyorum.Samsung yetkili bayiilerde bulabilirsin ama internetteki fiyatların üstünde bir fiyat vericeklerdir.
Tamam saol bir bakayim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orijinalini bulmak zor. Orijinaline en yakın muadil olarak Deji Galaxy A71 Batarya alabilirsin.
Sonrada tekrar almak istemiyorum o yuzden orijinaline biraz daha bakicam tavsiyen için saol
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstanbuldaysaniz Eminönünde var
Malesef istanbulda değilim

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,042
İsim
Ömer Murat KARACA
Hocam en temizi Samsung servisinde değiştirtmek. 6 ay da parça garantisi veriyorlar. Elbette piyasaya göre pahalı olacaktır ama en temizi ve orijinalliĝinden emin olunacak yer de orası.

• Beğen

Impe

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam en temizi Samsung servisinde değiştirtmek. 6 ay da parça garantisi veriyorlar. Elbette piyasaya göre pahalı olacaktır ama en temizi ve orijinalliĝinden emin olunacak yer de orası.
Tamam hocam saolun artik ona karar kildim teşekkurler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,196
Üyeler
163,122
Son üye
jousefsama
Top Bottom