Neler Yeni

Samsung A72 Çok çiziliyor

Erda Yıldırım

80+ Gold
Önüne nasıl geçerim öneriniz var mı ? iki günde hayvan gibi çizilmiş telefon şimdi fark ettim.
bir şey almam lazım ise max 200 tl bütçem var

shiedabro

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,459
İsim
Burak Doğan
kırılmaz cam taktır

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Önüne nasıl geçerim öneriniz var mı ? iki günde hayvan gibi çizilmiş telefon şimdi fark ettim.
bir şey almam lazım ise max 200 TL bütçem var
O ciziliyor dediğin şey kırılmaz cam benzeri bir şey onu cıkartıp 20 30 TL ye gidip taktır bir şey sorun olmaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
Ekran kısmı ise öyle çok içilmemesi gerekiyor. Gorilla Glass 5 var. Arkası ise nispeten normal.
Kılıf ve koruma camı edinmeni öneririm.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
O model ekranı üzerinde ince bir korumayla gelmiyor mu? Zaten iyi bir koruma sağlamaz, tempered glass ekran koruyucu takın. Kendiniz kolaylıkla takarsınız. Mahalle telefoncuları özenmiyor, arada toz bırakıyor baloncuk kalıyor. Arka yüzey ve çerçevelerin çizilmemesi için de kılıf alırsınız.

Erda Yıldırım

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O model ekranı üzerinde ince bir korumayla gelmiyor mu? Zaten iyi bir koruma sağlamaz, tempered glass ekran koruyucu takın. Kendiniz kolaylıkla takarsınız. Mahalle telefoncuları özenmiyor, arada toz bırakıyor baloncuk kalıyor. Arka yüzey ve çerçevelerin çizilmemesi için de kılıf alırsınız.
gittim kırılmaz cam aldım geldim hemen
çizilmeler falan gözükmüyor şuan gayet iyi

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Sağlam cam istersen, safir koruyucular bak. Yine de safirler çok pahalı, herhangi bir ucuz koruyucu bile işinize yarayacaktır.
Safir koruyucular dışında 50 TL'lik koruyucu bile 200 TL'lik koruyucu kadar sağlam oluyor.

Top Bottom