Samsung A9+ dokunmatik / Çift basmama sorunu

Yozgatlııı

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,320
Arkadaşlar pubg oynadığımız var sayalım. Sol analogdan adamı hareket ettirirken sağ analogu kullanırken sol analog devre dışı kalıyor. Sanırım kronik sorun muş yaklaşanlar var. Bir yerde okudum Jack girişine kulaklık takınca düzeliyor muş denedim ve oldu. Bende bir kulaklığın Jack girişini kesip oraya taktım. Sorun olmadan kullanıyorum ancak bu nereye kadar gider? Düşünceleriniz nelerdir. Ailem iade vs. İşlemler ile uğraşmak istemez.

Aynı tableti kullanıyorum, Bu gün sırf dokunmatik sorununu denemek için PUBG indirdim ve aynı sorun bende de var.

Oyun sadece COC oynadığım ve film için kullandığım için dert etmiyorum.

IADE etsen de bu paraya daha iyisini almak imkansız.

Jack girişine takınca düzelmesi garip isteseler yapamazlar böyle sistemi oyunu zaten kulaklıkla oynuyorsundur bence bı sorun olmaz.

Arkadaşlar PUBG oynadığımız var sayalım. Sol analogdan adamı hareket ettirirken sağ analogu kullanırken sol analog devre dışı kalıyor. Sanırım kronik sorun muş yaklaşanlar var. Bir yerde okudum Jack girişine kulaklık takınca düzeliyor muş denedim ve oldu. Bende bir kulaklığın Jack girişini kesip oraya taktım. Sorun olmadan kullanıyorum ancak bu nereye kadar gider? Düşünceleriniz nelerdir. Ailem iade vs. İşlemler ile uğraşmak istemez.
Oyle devam o zmn

Aynı tableti kullanıyorum, Bu gün sırf dokunmatik sorununu denemek için PUBG indirdim ve aynı sorun bende de var.

Oyun sadece COC oynadığım ve film için kullandığım için dert etmiyorum.

IADE etsen de bu paraya daha iyisini almak imkansız.
İade etmesem hocam sadece küçük bir Jack girişini doldurup kullansam ilerde sorun olurmu? Kulaklıkla işim Yok zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyle devam o zmn
Ne kadar gider işte o var

Jack girişine takınca düzelmesi garip isteseler yapamazlar böyle sistemi oyunu zaten kulaklıkla oynuyorsundur bence bı sorun olmaz.
Hocam kulaklığın Jack girişini kesip taktım üstündede kılıf var belkide olmuyor rahatsız da etmiyor seside duyuyorum ama ne kadar süre götürür böyle.

İade etmesem hocam sadece küçük bir Jack girişini doldurup kullansam ilerde sorun olurmu? Kulaklıkla işim Yok zaten.

Ne kadar gider işte o var

Hocam kulaklığın Jack girişini kesip taktım üstündede kılıf var belkide olmuyor rahatsız da etmiyor seside duyuyorum ama ne kadar süre götürür böyle.
Ne kadar götürür bilmiyorum da, süreye bağlı bi durum olduğunu sanmıyorum.

Son düzenleme:
Ben etmedim, kardeşim stmedi, bu gün amcaoğlu aldı. Kullan gitsin.
bazıları jack girişini doldurup kullan diyor, zaten öyle yapıyorum gider bence teşekkürler.

Ben etmedim, kardeşim stmedi, bu gün amcaoğlu aldı. Kullan gitsin.
zaten hocam bakarsak 10 yaşındaki bir çocuk kullanıyor :D

Arkadaşlar PUBG oynadığımız var sayalım. Sol analogdan adamı hareket ettirirken sağ analogu kullanırken sol analog devre dışı kalıyor. Sanırım kronik sorun muş yaklaşanlar var. Bir yerde okudum Jack girişine kulaklık takınca düzeliyor muş denedim ve oldu. Bende bir kulaklığın Jack girişini kesip oraya taktım. Sorun olmadan kullanıyorum ancak bu nereye kadar gider? Düşünceleriniz nelerdir. Ailem iade vs. İşlemler ile uğraşmak istemez.
Up

Bu tablette herkes aynı sorunu yaşıyor galiba bende s9 fe+ kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sanıyorum ki sadece dediğiniz modelde sorun var ancak iade etmenizi önermem bu fiyata daha iyisi yok.

Bu tablette herkes aynı sorunu yaşıyor galiba bende s9 fe+ kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sanıyorum ki sadece dediğiniz modelde sorun var ancak iade etmenizi önermem bu fiyata daha iyisi yok.
Sizce hocam şu şekilde kullansam

Ufak bir Jack girişini kesip taksam zaten kılıf takılı oluyor belli olmuyor hem sesi diyorum hemde sorunu ortadan kalkıyor

Ufak bir Jack girişini kesip taksam zaten kılıf takılı oluyor belli olmuyor hem sesi diyorum hemde sorunu ortadan kalkıyor
Ama ne kadar uzun süre götürür bilmiyorum

Ama ne kadar uzun süre götürür bilmiyorum
Sorun olmaz zaten arkadaşlar da demiş sadece Jack girişini kapatıyorsun bu ömrünü kısaltacağını düşünmüyorum

Geri