DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,880
Merhaba. Şu anda JBL C100SI kullanıyorum, sol tarafta ses biraz cızırtılı geldiği için model değiştirmek istedim. Wireless/wired olarak uygun fiyatlı -ayıracağım bütçe kesin değil- kulaklık arıyorum. Kablolu olarak Moondrop Chu'yu buldum ancak malum kur seviyeleri nedeniyle aliexpresste 450 lira'dan başlıyor. Kablosuz olarak QCY T13 modelini f/p buldum.
Samsung'un s8-s9'larından çıkıyor sanırım AKG marka kod adı EO-IG955 olması lazım orijinal olarak nereden bulabilirim fiyatını merak ettim bu modelin de iyi olduğunu duydum. Type-c yerine 3.5m jack olmasını tercih ederim ancak şarjdayken müzik dinlemiyorum sayılır o yüzden type-c de olabilir.
Orijinal olduğunu bildiğim bir EO-IG955 bulursam bundan alabilirim öteki türlü QCY T13 alacağım muhtemelen.
Edit: Umarım bunun haricinde vardır yoksa 500'e satılmaması gereken bir model
shop.samsung.com
Samsung'un s8-s9'larından çıkıyor sanırım AKG marka kod adı EO-IG955 olması lazım orijinal olarak nereden bulabilirim fiyatını merak ettim bu modelin de iyi olduğunu duydum. Type-c yerine 3.5m jack olmasını tercih ederim ancak şarjdayken müzik dinlemiyorum sayılır o yüzden type-c de olabilir.
Orijinal olduğunu bildiğim bir EO-IG955 bulursam bundan alabilirim öteki türlü QCY T13 alacağım muhtemelen.
Edit: Umarım bunun haricinde vardır yoksa 500'e satılmaması gereken bir model
AKG Siyah Tip C Kulaklık | SamsungTR
Dengeli ve kaliteli ses deneyimi AKG Tip C Kulaklık ile Samsung'da. Kulağa kolayca yerleşen, hafif malzeme ile üretilmiş kulaklığı incelemek için tıklayın.