Neler Yeni

Yardım Samsung Buds 2 nasıldır

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
selamlar amazondan aldığım jlab bozuk geldi iadesini istedim idare etsin diye alacaktım sonra buds 2 alacaktım fakat bozuk gelince sinirlendim ve buds 2 yi şimdi almaya karar verdim s21fe cihazım var birlikte iphone airpods uyumunda çalışıyorlar mı buds 2 nasıldır ve 2.el alacağım nelere dikkat edeyim ne kadara alınır fiyat olarak 900 1000 pahalı mıdır 2.el için buds 2 ye

serwintes

80+ Gold
selamlar amazondan aldığım jlab bozuk geldi iadesini istedim idare etsin diye alacaktım sonra buds 2 alacaktım fakat bozuk gelince sinirlendim ve buds 2 yi şimdi almaya karar verdim s21fe cihazım var birlikte iphone airpods uyumunda çalışıyorlar mı buds 2 nasıldır ve 2.el alacağım nelere dikkat edeyim ne kadara alınır fiyat olarak 900 1000 pahalı mıdır 2.el için buds 2 ye
tipi çok kötü sıfır şaka
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikinci ele 1k mallık kanka

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tipi çok kötü sıfır şaka

farkındayım tipini bende sevmiyorum 11 pro max ve airpods pro kullanıyordum telefonumu satmak zorunda kalınca airpods ile samsung sporda otomatik kulak algılama özelliğinden ayar etti sürekli kesiliyordu idare etsin diye jlab aldım amazondan demin geldi o da bozuk geldi uyumlu çalışsın diye buds 2 alıcam akg şarj süresi ve güncelliği içinden

serwintes

80+ Gold
farkındayım tipini bende sevmiyorum 11 pro max ve airpods pro kullanıyordum telefonumu satmak zorunda kalınca airpods ile samsung sporda otomatik kulak algılama özelliğinden ayar etti sürekli kesiliyordu idare etsin diye jlab aldım amazondan demin geldi o da bozuk geldi uyumlu çalışsın diye buds 2 alıcam akg şarj süresi ve güncelliği içinden
s22 ile liberty air 2 pro kullanıyorum memnunum bütçe çıkarsa öneririm

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
tipi çok kötü sıfır şaka

ondan sordum zaten 900 1000 e de var 700 lere de ona göre fiyatta ucuzu tercih edicem ama çok fazla vietnam malı var piyasada

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
s22 ile liberty air 2 pro kullanıyorum memnunum bütçe çıkarsa öneririm
maximum 900 1000 bandına çıkabilirim fazla vermek istemiyorum üstüne 700 bandında buds 2 ler var onlara bakınıyorum o yüzden gidip xiaomi buds almakta istemiyorum 1.5 sene kullandım lisedeyken zaten

serwintes

80+ Gold
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...2-pro-pazarlik-yok-son-fiyat-1102457250/detay bak mesela bu ilana

maximum 900 1000 bandına çıkabilirim fazla vermek istemiyorum üstüne 700 bandında buds 2 ler var onlara bakınıyorum o yüzden gidip xiaomi buds almakta istemiyorum 1.5 sene kullandım lisedeyken zaten
he o zaman mecbur buds 2 alacan

ankerlerde hear id diye bi zımbırtı var onu yaparsan çok kaliteli oluyor

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
bi ara bu paraya jabra elite 7 mi ne düşmüştü takip etsen denk gelir aslında bunun gibi
geri düşmez diye düşünüyorum artık fiyatlar güncel çok hızlı ilerliyor düşündüm onu bende denk geldi internette 1 2 defa konusu ama 900 1000 seviyesine bidaha inmeyecektir 1500 civarı olur ya da 1750 diye düşünüyorum

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...2-pro-pazarlik-yok-son-fiyat-1102457250/detay bak mesela bu ilana

he o zaman mecbur buds 2 alacan

ankerlerde hear id diye bi zımbırtı var onu yaparsan çok kaliteli oluyor
1200 aslında fiyat olarak iyide param güvende alıyor 1400 lere geliyor mantıksız o zaman

fxmaster1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
qasim
İlgilendiği Kategoriler
Sünnilik, Mezhepçilik ve diğer tüm İslami konular
sesi falan güzel kardish alınır oneririm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR