Arkadaşlar s23 ultra telefonum watch6 saatim ve buds 3 kulaklığım için üçlü masaüstü kablosuz şarj standı tavsiyesi verebilecek var mı araştırdım ama neredeyse olanların hepsi Apple ile uyumlu.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Şarj ediyor hocam da saati şarj eden bölüm sadece Apple watchları şarj ediyor galiba anladığım kadarıyla hiçbir inceleme videosunda da görmedim Apple harici bi markayla inceleme yapanıApple ile uyumlu ne demek hocam benden önce araştırmışsınız o nedenle meraktan soruyorum. Diğer telefonları şarj etmiyor mu magsafe uyumlu stantlar?
Anladım hocam. Saatin classic versiyonunu ben de kullanıyorum 1 saatte fulleniyor. Kulaklık zaten en az 3 gün şarjı gidiyor yine 1 saatte fulleniyor. Tercih ve zevk meselesi ama bence cebinize yazık baktığıma göre şu an kaliteli bi stant 2k liradan az değil. 500 600 liralık standa da ben güvenip saatimi telefonumu koymam.Şarj ediyor hocam da saati şarj eden bölüm sadece Apple watchları şarj ediyor galiba anladığım kadarıyla hiçbir inceleme videosunda da görmedim Apple harici bi markayla inceleme yapanı
Doğru hocam da masa da şık bi görüntüsü olsun bide hepsiyle tek tek uğraşmamak için bakıyorumAnladım hocam. Saatin classic versiyonunu ben de kullanıyorum 1 saatte fulleniyor. Kulaklık zaten en az 3 gün şarjı gidiyor yine 1 saatte fulleniyor. Tercih ve zevk meselesi ama bence cebinize yazık baktığıma göre şu an kaliteli bi stant 2k liradan az değil. 500 600 liralık standa da ben güvenip saatimi telefonumu koymam.
https://share.temu.com/ggbNE7GqeMADoğru hocam da masa da şık bi görüntüsü olsun bide hepsiyle tek tek uğraşmamak için bakıyorum