Neler Yeni

samsung evo 870 ssd aldım. bu aldığım hız iyi mi? ?

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
Beyler biraz araştırma yaptım samsung magic uygulamasında rapid diye bir mod var o modu alınca ssd max değerlerde çalışıyormuş ve okuma yazma hızı böyle uçuyormuş ama iş görürmü bilmiyorum yani max 5 saniye falan zaman kazandırır (BENCE) ve rapid mod ssd yi çok yoruyormuş çünkü full tam performan çalışmak zorunda kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve 5600mb hız değerini gerçekte vermez bence lütfen bi dosya kopyalama ve yapıştırma testo yapın kaç dk sürüyor merak ettim dosya boyutu 10gb olursa daha anlaşılır olur sağten fotoraflardaki değerler olursa 10gb çok hızlı şekilde kopyalar

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,602
İsim
Hakanbey
ilk defa böyle bişey gördüm çok şaşırdım ancak fiziksel olarak Sata arabimi bu kadar yüksek hızlara çıkamaz burada bir yanlış lık olduğu açık ve net

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
aykut kuruyemiş
Beyler biraz araştırma yaptım samsung magic uygulamasında rapid diye bir mod var o modu alınca ssd max değerlerde çalışıyormuş ve okuma yazma hızı böyle uçuyormuş ama iş görürmü bilmiyorum yani max 5 saniye falan zaman kazandırır (BENCE) ve rapid mod ssd yi çok yoruyormuş çünkü full tam performan çalışmak zorunda kalıyor.

Ve 5600mb hız değerini gerçekte vermez bence lütfen bi dosya kopyalama ve yapıştırma testo yapın kaç dk sürüyor merak ettim dosya boyutu 10gb olursa daha anlaşılır olur sağten fotoraflardaki değerler olursa 10gb çok hızlı şekilde kopyalar
30.2 gb lık bir dosyayı kopyala yapıştır yapmak yaklaşık 2 dk sürdü

ilk defa böyle bişey gördüm çok şaşırdım ancak fiziksel olarak Sata arabimi bu kadar yüksek hızlara çıkamaz burada bir yanlış lık olduğu açık ve net
haklısın

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
bılgısayar ve bılgısayar bıleşenlerı toplama ve bılgı verme (Bende Olmayan Bılgısyar)
30.2 gb lık bir dosyayı kopyala yapıştır yapmak yaklaşık 2 dk sürdü

haklısın
Samsung bu işi yalıyor bende de 860 evo 500gb var bakalım yarın denerim ne kadar hız verir acaba normalde 550 falan veriyor

MuhammedKazan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Muhammed Kazan
İlgilendiği Kategoriler
testi yaptıktan sonra sonuçları burayada atarmısın

Gerçekten işe yarıyor samsung marka ssd var ise sizde kullanabilrisiniz bu özelliği baya iyimiş ben 860 evo 500gb ile yaptım 550mbs okumadan 5600mbs okumaya çıktı baya iyi.

Ekler

• Screenshot_20230224-044325_Video Player.jpg
    Screenshot_20230224-044325_Video Player.jpg
    307.9 KB · Hit: 32

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim

Gerçekten işe yarıyor samsung marka ssd var ise sizde kullanabilrisiniz bu özelliği baya iyimiş ben 860 evo 500gb ile yaptım 550mbs okumadan 5600mbs okumaya çıktı baya iyi.
Disk mark’tan en yüksek dosya boyutunu seçip yapar mısınız?

Top Bottom